Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Како прво, Кико што ти реков за Трез??? :vozbud:

Ајде честито дечки трета победа од три натпревари, не изигравме којзнаешто денеска но, важно е што тепавме. Сега најважно е Диего да не е посериозно повреден другото е ОК.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Е ова е Јувентус:)
Ајде нека ни е честито победа и да си ги трошам убаво парите::D:::D:::D:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај честито победа добра игра од Јувентус, тој првиот гол беше многу јак:)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Трезегеееееееееееееееееееееее леле каква радост на целиот тим:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::juve::juve::juve::juve: Нека ни е честита и 3 победа по ред се надевам ке ја продолжат оваа серија и во наредното коло против Ливорно:vozbud:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Накратко:
Браво за дебито на Могли, отсега натаму можи да си ја мачка зденката на лепче. Гросо некако ми играше просечно.
За Диего се надевам дека не е нешто сериозно. :nesvest:

ПАЗЕТЕ ГО МЕЛО КАКО СКОКА ОКОЛУ ТРЕЗЕГЕ

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Одлично без забелешки...е сега нека дојде Бордо и нив да ги испескаме по газето :eek:lee:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
АААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа

TREZEGUET !!!!!

Знаев, знаев, знаев дека ке дади гол .... АЈТ ВОЗБУДЕН СУМ, ПОПОСЛЕ КЕ НАПИШАМ НЕШТО ....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Накратко:
Браво за дебито на Могли, отсега натаму можи да си ја мачка зденката на лепче. Гросо некако ми играше просечно.
За Диего се надевам дека не е нешто сериозно. :nesvest:

ПАЗЕТЕ ГО МЕЛО КАКО СКОКА ОКОЛУ ТРЕЗЕГЕ
Да бе како ЛШ да сме освоиле:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::haha:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
cestita neka ni e i ovaa pobeda vreme bese trezege da dade gol,na opsta radost na site igraci ali melo mi e mnogu smesen kako majmun se raduva na golovite taka i na ovoj gol teska budala:vozbud:, dobar nastap i na kaseres i groso sepak fudbal e nemoze da se nema nieden pristap kon nasiot gol, kakov poteg na ciro so vnesuvanjeto na moli vleze covekot i odma gol :pos2:, samo diego krivo mi e a i ke mi bide dokolku zarabotil nekoja povreda mislam deka ne se ni iznaigra mnogu nekako vo 1 poluvreme dali go macese nesto uste od samiot pocetok ostanuva da vidime, se nadevam deka ne e nesto seriozno

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Ајде момци нека ни е честито победата .. од играта не бев задоволен ногу ама најважно е да тепаме. Ногу чејф ми направија Џовинко и Маркизио од мерак да ги гледаш :vozbud: . На Трезеге како му се изнарадуваа сите :pos2::pos2: ( може им обеќал курви на сите ако даде гол :pos2:) :salut:

kakov poteg na ciro so vnesuvanjeto na moli vleze covekot i odma gol :pos2:
:pos2::pos2::pos2: ај да не пукниш ме изнасмеа :pos::pos::pos::pos:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
ТРЕЗЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! Што зборам јас цело време. Ма каков 4 напаѓач у Јуве бе човекот е ѕверррррррр!!! АААААА колку сум среќеееееен. ПОЗЗЗ ДО СИТЕЕЕЕ форза ЈУВЕ форза ТРЕЗЕГОАЛЛЛЛ

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Честита нека ние победата...посебно се радувам за голот на Касерас прекрасно деби...се надевам ова беше само лош ден за Диего...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ај честита победа и од мене.. Одлично деби на Касерес, и мислам дека има потенцијал да биди еден од најдобрите десни бекови во Италија, само му треба малку време.. Одлично и што Трезе постигна гол, а ќе беше евро гол долколку влезеше уште Амаури ко ја шутираше.. Амаури еден од најдобрите поединци.. Се на се добра игра, малку трилер игра да не речам:pos2: FORZA JUVEEEEEEEEEEE!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom