Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
Убедливо и супериорно!!!!! сите што днес играа изиграа на своето ниво а некои дури и над него, мислам на Григера, Де Чеље.....
Едноставно денес Јувентус беше одличен на секој план. Во игра во стратегија во мотивираност бевме над рома и тоа очигледно.... доказ е самиот резултат!
Форца Јуве:salut:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Дечки честито, ќе бидете вистински (и единствен) конкурент оваа година!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Аидеее!!! Честито победа!
Ако продолжит вака Диего, не знам кај ќе ни е крајот озбилно.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
... заборавив да го пофалам голманчето на Рома, фати неколку 100% голови!
п.с. Фала за честитките:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Честитки за победата над скапаната Рома, посебно добар натпревар одигра Диего.
Рома наликуваше на ептен скапана екипа , а посебно нивниот голман и одбраната.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Честитки за победата над скапаната Рома, посебно добар натпревар одигра Диего.
Рома наликуваше на ептен скапана екипа , а посебно нивниот голман и одбраната.
Да те поправам, да не беше нивниот голман, резултатот најверојатно ќе беше 1-6 . Тој заедно со Мексес и Де Роси беа најдобрите играчи кај Рома .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Фала на сите за честитките... :пивце:

Иначе, забележа некој Мело како го прославуваше вториот гол на Диего, а воедно и лизгачкиот старт над Вучинич при резултат 2-1? Прајслес! :touched: Какви ѕверотини зедовме... свака част.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Highlights од Рома - Јувентус:

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Ajde neka ni e chestita pobedata , ja na fudbal bev pa samo prvo gledav ama spored ova shto ste pishale sme imale odli4no vtoro poluvreme , radosen sum zatoa shto Felipe i Diego odli4no ni se vklopija vo timot i zatoa shto znaev deka kje ja zgazimo Roma , fala na site za chestitkite ... GRANDE JUVE !!!:vozbud:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
честито победа:smir:
grazie
Подадена рака од мене кон вас момци. Честито.
grazie anche

:pos:

Честито нека ни е големава победа, и нека ни зе множат. Диего и Мело... немам коментар... Секоја чест!!! :јуве1:
:pos2::pos2: ментиш:pos2:

Да те поправам, да не беше нивниот голман, резултатот најверојатно ќе беше 1-6 . Тој заедно со Мексес и Де Роси беа најдобрите играчи кај Рома .
Мексес не ми се свиѓа поради тоа што е голем киксер,Диего го седна на гзе кога го даде првиот гол и исто така уште неколку ситуации иначе мудар е и солиден

за Де Чеље,не го фалете многу пошто во дефанзива е доста слаб,затоа Чиро го извади,иначе во напад е топ,има прецизни центаршутеви али мора да се подобри во дефанзива,Тиаго исто така изигра мудро и солидно,се гледа поголема самодоверба и карактер во играта,Мело ис бист,Диего е тапа невидена,ШУПАК!!

за разлика од првата утакмица ,ова е ебе*е од игра:):) и тоа на олимпико со Рома,имавме доста шанси,Амаури е звер,цела утакмица трча ,дури и Поулсен имаше потег во стилот на Диего:):)

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ај честито нека ни е победата супер игра ПОСЕБНО GRANDE DIEGO!!! Канаваро како по обичај феноменално во одбраната, а исто така и Киело. Иначе Дел Пиеро можеше да влезе барем во последните 10тина минути, но не е битно ВАЖНО ТЕПАВМЕ!!! FORZA JUVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom