Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Најпрво честитки за новата тема (Кико мајсторе секоја чест)...Се разбира честитки и за убавата победа над Палермо.Трезеге одлично се врати во тимот со погодок.. FORZA JUVENTUS

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Иако не сум за Јуве само да кажам секоја чест за авторот на темата и честитки за заслижената победа над Палермо

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Нека ни се честито 3 бода браво за Трезеге,Сисоко,Недвед, Буфон и сви остали малце Јакинта не ми се свиѓаше како изигра али тоа и не е толку битно важно е дека победивме и дека со голема самодоверба влегуваме во дуелот со Челзи во кој го имаме капитенот одморен:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека ни е честита победата.Буфон уште еднаш покажа дека е незаменлив Но1 во светот.Oдличен гол на Сисоко...Победата Беше повеке од потребна за да се зајакне уште повеке самодовербата пред големото искушение со Челзи.:helou:

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Ајде и од мене честитки за новата тема (бравос момци) а и честитки за нашата гордост за победата од 0-2 над Палермо! Сисоко има страшно фудбалско знаење и допрва ке покаже што се може со топка.FORZA JUVE!!!

Се надевам дека овде ке имаме интересни дискусии и се надевам дека сите ке се трудиме да им покажеме на сите останати како вистински се сака еден голем клуб. Само да спомнам дека клубот е голем колку што се бројни навивачите а нас не има над 200.000.000 низ целиот свет... Па нека размислат другите на која страница од книгата на популарноста се наоѓаат, на чија корица се наоѓа ГОЛЕМИОТ ЈУВЕНТУС!

ПОЗДРАВ ДО СИТЕ BIANCONERI!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Aj sega na raat da postiram. Prekrasen mec za Juve vo koj malce poveke dozvolija Palermo da sozdade sansi koi ne bea iskoristeni, no toa ne go menuva sevkupniot vpecatok za zasluzenata pobeda na Juve. Nedved, moram da kazam, deka prijatno me iznenadi. Dedoto uste ne e za staro zelezo. Se iznatrca, sozdade nekolku sansi za soigracite, samiot imase nekolku sansi da dade gol. Bravo za nego. Isto taka milo mi e za Trezeguet koj posle dolgata pauza konecno postigna gol i veruvam deka sega golovite ke mu prejdat vo navika. Moram da go pofalam i Gigi koj izbrani fenomenalno i uste ednas dokaza zosto e broj 1 vo svetot. Golman nad golmanite koj imase kriza od nekolku meca po vrakjanjeto od povredata no sega rabotite gi postavuva na svoeto mesto. Cisto da se znae koj e koj. I na kraj pofalbi za Momo. Kakva majstorija napravi covekot, ni sam ne e svesen. Koga go dade golot se derev dve-tri minuti od vozbuda. Ednostavno me voodusevi so potegot. Se na se vazni tri boda se osvoeni od teskpto gostuvanje na Sicilija i seto toa se poklopi so otvaranjeto na novata tema Fan klub Juventus. Epa kako sto pocna temava, taka neka tera do nejziniot kraj- samo so pobedi na Juve.

Pozdrav do tebe Vucko. Dobredojde vo fan klub Juventus.

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Aj sega na raat da postiram. Prekrasen mec za Juve vo koj malce poveke dozvolija Palermo da sozdade sansi koi ne bea iskoristeni, no toa ne go menuva sevkupniot vpecatok za zasluzenata pobeda na Juve. Nedved, moram da kazam, deka prijatno me iznenadi. Dedoto uste ne e za staro zelezo. Se iznatrca, sozdade nekolku sansi za soigracite, samiot imase nekolku sansi da dade gol. Bravo za nego. Isto taka milo mi e za Trezeguet koj posle dolgata pauza konecno postigna gol i veruvam deka sega golovite ke mu prejdat vo navika. Moram da go pofalam i Gigi koj izbrani fenomenalno i uste ednas dokaza zosto e broj 1 vo svetot. Golman nad golmanite koj imase kriza od nekolku meca po vrakjanjeto od povredata no sega rabotite gi postavuva na svoeto mesto. Cisto da se znae koj e koj. I na kraj pofalbi za Momo. Kakva majstorija napravi covekot, ni sam ne e svesen. Koga go dade golot se derev dve-tri minuti od vozbuda. Ednostavno me voodusevi so potegot. Se na se vazni tri boda se osvoeni od teskpto gostuvanje na Sicilija i seto toa se poklopi so otvaranjeto na novata tema Fan klub Juventus. Epa kako sto pocna temava, taka neka tera do nejziniot kraj- samo so pobedi na Juve.

Pozdrav do tebe Vucko. Dobredojde vo fan klub Juventus.

Поздрав и до тебе Bianconero vero и фала за топлиот прием :eek:jea:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Одлично дечки :vozbud: штета само што не киксна и Интер малку да намалиме но уште 10 кола до крајот има време,на ред е Челзи коијшто иако победи вчера мислам дека можеме да одиме понатаму со нерешено во Лондон и победа во Торино :eek:lee:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
да се изваде нерешено или пак да се постигне некој гол во Лондон полесно ке е во Торино:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Браво за момците кои го дадоа максимумот. На почетокот имавме малку среќа ама исто така и го имаме #1 голот. Видовте колку значи Буфон.Вчера тој беше еден од најзаслужните за победата. Секоја чест на Недвед, колку трча и се бори, за тие години е неверојатно.
Сисоко од натпревар во натпревар станува се подобар. Така да сигурен сум дека го имаме еден од најдобрите играчи во светот на таа позиција. Сисоко:drk::drk::drk:
Трезеге направи добар кам-бек, сигурно голот ке влијае на неговиот морал и на неговата понатамошна игра. Каков само напад имаме, тоа е Лудило, кој од кој по ѕвер, ке има слатки маки раниери со напаѓачите. ДОбро е што сите се враќаат после повредите, бидејќи следува густ распоред и сигурно многу ке бидат заморени играчите, така да ке се прават калкулации и мислам дека сите ке добијат еднаква шанса.
Поздрав бјанконери вчера ептен се радував за Сисоко има нешто посебно во него:vozbud:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Одлична игра на дечките.. Момо одличен и повеќе од тоа... Погодок во манир на класа напаѓач.. Недвед како во своите најдобри времиња... А за Буфон не знам што да кажам.. Мислам дека несомнено докажа кој е кој според голманските способности... Одлична игра и на Килелини.. Мислам дека Киелово се враќа во старата препознатлива форма.. И за крај ке го пофалам и тоа многу Молинаро.. Вчера изигра супер.. Како во офанзива така и во дефанзива.. Ако продолжи вака ке значи многу тоа за Јуве.. И на крај да ви ја честитам на сите победата и на ред е Челзи да падни на колена..
П.С Vucko Welcome In The Hood:wink:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Точно, Молинаро вчера изигра добро, и се надевам дека ќе ја подобри играта, а да бидиме искрени во последно време игра на подобро ниво од порано, му се случуваат киксов ама за разлика од порано многу помалку..Сега е најпотребен, посебно што немаме некоја соодветна замена за него после повредата на Де Чеље...

Trezeguet and Amauri as Drogba and Anelka?
I have four great strikers, all with different characteristics.
...».​
And I am glad to have all four ..
„Трезеге и Амаури како Дрогба и Анелка? Јас имам 4 напаѓачи сите со различни карактеристики...“

Инаку за натпреварот со Челзи, вчера Хидинк истрча со 4-3-3 формација против Астон Вила, формација која против типична Италијанска екипа со Италијански стил на игра не вродува со успех, така да не верувам дека со таква формација ќе почне Гус Хидинк против Јувентус..

Интересна изјава на Џанфранко Ѕола, кој вели дека натпреварот
Челзи - Јувентус ќе го реши Алесандро Дел Пиеро...

Инаку Примавера тимот на Јуве се пласира во финалето на Viareggio купот, кој ќе го играат против Сампдорија... Синоќа победи против градскиот ривал Торино со 3-1...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom