Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.976
Поени од реакции
5.593
Браво за Павел Недвед..Овој натпревар го игра на највисоко ниво, не се плаши да шутира кон гол, а очигледно не го загубил онај топовски шут кон противничкиот гол како што си мислев..Браво за Момо Сисоко, кој покажа и плејмејкерски афинитети на овој натпревар..Тиаго ми е нестабилен, така да сметам дека треба да влези Маркизо во игра второво полувреме од почетокот...

Вториот дел од натпреварот бевме подобри, а првиот се чувствуваше мала несигурност, но за наша среќа не се случи ништо лошо..Очекувам второто полувреме, игра која нема да му дозволи на Палермо да се разигра...

G

grande-juve

Гостин
се е добро посебно џиџи, момо и павел, само се нервирам зашто можеше без никакви проблеми да дадеме уште 2 гола, едниот кога трезегол не му ја подаде на тиаго, и вториот кога јакинта не го проигра трезеге, ама добро, само да продолжиме вака и никако бранење на 1-0

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Relativno dobro prvo poluvreme za nas. Sega ocekuvam vo vtoro poveke da se zatvorat priodite kon golot zatoa sto Palermo nekako lesno mi vleguvaa vo sansi.

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Одличен гол на Сисоко, но со исклучок на двете шанси на крајов на полувремево играва не ветува. Иако и Челзи се мизерни според мое мислење, ако играме вака со нив го ебавме ежот... Очигледно е дека очајно ни фали креативец во средина.. Еден натпревар не игра Дел Пјеро и одма се гледа дека нема фантазија во играта. Мораше да купат некој преодниов рок... Голема грешка што не купија. Како и да е се надевам на се најдобро. Forza Juve! Juve per sempre!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
се е добро посебно џиџи, момо и павел, само се нервирам зашто можеше без никакви проблеми да дадеме уште 2 гола, едниот кога трезегол не му ја подаде на тиаго, и вториот кога јакинта не го проигра трезеге, ама добро, само да продолжиме вака и никако бранење на 1-0
Биди среќен и со ова затоа што да бидеме искрени и ние без проблеми можевме да примиме некој гол, си имаа добри шанси тие.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
топ утакмица,изедначена игра само што ние водиме:) Недвед кој ТОП го има:vozbud: Сисоко "врска нема":) Јакинта не смее да се продаде ни за 40 миљони,Тиаго очекувано изигра најслабо а Камора нема зборови,кај и да е и Трезе треба да плесне едно голче,овие Палермо се страшен тим,нормално кога пола тим им е Bianconero тоа е очекувано:)

п.с. Кико браво братче

А

Адриано

Гостин
Честито нова тема!
да си ја исполните со милион нови постови и квалитетни дискусии!
п.с. Кико брат многу убав вовед!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
еве што значи ТРЕЗЕ!!! а богами и Амаури:drk: кој вика дека не можеме без Дел Пиеро?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Трегооолл...:vozbud::vozbud: 0-2. Има уште за играње ама после ова мислам дека Палермо нема што да бара повеке. :helou:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ајдеее нова тема зачинета со победа :smir: Честитки:smir:

П.С Браво за Кико за воведот во новата тема:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Нека ни е со среќа победата - се одмаздивме! :zlo:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ај нека ни е честита победата заедно со новата тема мислам дека изигвме супер само Тиаго можам да кажам послабо изигра, Молинаро како никогаш досега перфектен натпревар без ниедна грешка и на крај кејф ми направи голот на Трезеге кој очигледно имаше голема желба да постигне гол и му се оствари:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom