Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Добро бе мислат ли Јуве да се вратат од мртвите или вечито ќе ме срамат кога глеам утакмица на Јуве со друштво пред ТВ.

Моралот во тимот е паднат на 0.....мора да дојде некој колку толку психолошки да им делува оти коа ги глеам такви никакви без желба за играње...плус па и селекторов поголеми ексцеси здравје...ги става тоа дечиштата прва постава и од кога ќе усерат ги пушта ветераните.....дал е можно пак да има некој ебани местенки а јас за џабе да се нервирам дека тимот нечинел???

:nesum:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добро бе мислат ли Јуве да се вратат од мртвите или вечито ќе ме срамат кога глеам утакмица на Јуве со друштво пред ТВ.

Моралот во тимот е паднат на 0.....мора да дојде некој колку толку психолошки да им делува оти коа ги глеам такви никакви без желба за играње...плус па и селекторов поголеми ексцеси здравје...ги става тоа дечиштата прва постава и од кога ќе усерат ги пушта ветераните.....дал е можно пак да има некој ебани местенки а јас за џабе да се нервирам дека тимот нечинел???

:nesum:
Шо сакаш малку ти е моралот на оваа генерација. Супер се.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Супер си е тимот само да издржат оваа година до година со уште боље играчи на пример Лампард

Член од
18 август 2007
Мислења
110
Поени од реакции
0
"Јуве да се вратат од мртвите или вечито ќе ме срамат"...абе друже...да не си грешка...3то место со толку млади и неискусни играчи...јас мислам дека е ТОП и дека треба да си горд што навиваш за ЈУВЕНТУС...а не да мислиш дека со 3то место те "срамат"...позз
JUVENTUS 4EVER!!!

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
kako be smeete da kazete deka juventus ve sramel!?!?!Jas sakam amblemot da si go tetoviram a nekoj tuka ke mi kaze necinel timot.toa e antinavivac definitivno.Juventus vo koja liga i da igra so koi da bilo igraci ke go sakam sekogas od se srce.A koga sme kaj transferi Van der vaart e se poblisku do crno-beliot dres

Д

Демијан

Гостин
Juve stigna do dva golemi talenti:Martin Fenin i Albin Ekdal!!a isto taka ima najavi deka ili Van der vart ili Diego eden od niv e mnogu blisku do Juventus!!! Neka zemat bilo koj od ovie dvajca!!!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Јуве ќе ги згази Лацио а ако дојдат Диего и Ван дер варт тогаш ќе биде интересно :vozbud:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Лацио-Јувентус 2-3

Браво за Дел Пиеро и браво за Пандев ... двајцата по 2 гола :je4:

п.с. Честито победа :pipi:

Статус