Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
важно е што победивме мора да се победи таков пацерски тим особено кога е вака тесно на табела

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Одлично...стариот лисец Недвед кога беше најпотребно...потешко од очекувањата ама сосема заслужено :je:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Каморанези е повреден пак и овај пат на подолго од месец.
Молинаро ја оперирал раката и е под прашалник за мечот со Лазио.
Значи поарно да го играме следниот меч во болница место на терен.

Фиорентина ги сакала Алмирон и Кришито
Раниери сакал да го трампа Паладино за Кваљарела. :tapp:
И ние го сакаме Амаури (исто како и милан) (аман со напаѓачите)

Ај мала прогноза за составот шо очекувам да го извај раниери.
--------------Буфон---------------
--Зебина-Легро-Кришито-Киелини--
Маркиони-Ночерино-Занети-Недвед
---------Трезеге-ДелПјеро---------

Евентуално можи јакинта или паладино на местото на Маркиони
А ДелПјеро по последните мечој го очекувам како стартер.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Сите италијански и англиски новини пишуваат дека Лампрад до божиќ ќе потпише пред - договор за Јуве, а ќе дојде на лето. :puska:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Сите италијански и англиски новини пишуваат дека Лампрад до божиќ ќе потпише пред - договор за Јуве, а ќе дојде на лето. :puska:
да ама ако му платат доволно. А то не е малку 6-7 миљони годишно мислам беа. А то би било рекорд. делпјеро ја намали платата 3-4 миљони а овај које па толку да бара. нека падни на земјата не е ова абрамович да фрла пари.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ако продолжат вака да го третираат Дел Пиеро, ќе си замине. Мелберг нема да бара голема плата, уште една замена Алмирон... за Велосо или Сисоко пак тука им се платите. Ќе има пари за Лампард. Работата е како ќе се снајди, според мене тешко, многу тешко. Од Англиска лига во Италијанско првенство па уште и англичанец.
Англичанец во Италија ееееј...!!!
Да видам да не верувам.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако продолжат вака да го третираат Дел Пиеро, ќе си замине. Мелберг нема да бара голема плата, уште една замена Алмирон... за Велосо или Сисоко пак тука им се платите. Ќе има пари за Лампард. Работата е како ќе се снајди, според мене тешко, многу тешко. Од Англиска лига во Италијанско првенство па уште и англичанец.
Англичанец во Италија ееееј...!!!
Да видам да не верувам.
Дејвид Плат, Пол Инс, Пол Гаскоњ ... ретки се ама се наоѓа по некој добар (ама колку се снашле друга приказна, убо кажа). Кажав платата е заебана, Јувентус гледат да скратат кај шо можат плати па на овај толку тешко. А за снаоѓање со стилот на раниери има некакви шанси.Ај за другите Мелберг иди за беспари па има некаква добивка. Сисоко по сезонава со ливерпул е спремен да прифати и пониска плата.

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
tocno u pravo ste deka retko nekoj anglicanec da se snasol dosega u italija,megutoa od druga strana gledano na juve dobredojden mu e eden klasicen plej.Takov klasicen plej nemalo od vremeto na nedved koga trener bese lippi.Na taa pozicija nedved bese najbolji u svet megutoa kapelo i ranieri go igraat kako krilo.Sakam da kazam deka so doaganjeto na lampard bi trebalo realno gledano da se smeni formacijata,zasto lampard ne moze da se transformira da receme kako nedved vo krilo.Videte da receme vo Milan igrata ja drzi plejot (Kaka).Da se nadevame deka ako eventualno dojde lampard ke se smeni nacinot na igra na juve i pokraj pobedite ke mozeme da sledime igra ubava za oko.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Абе знам за тие што ги спомена, ама последниот... последниот од нив, знаеш ли кој беше и најважно КОГА дојде.

Одговорот е Пол Инс пред 10 год ГОДИНИ. Ама ај да не бидам скептичен, нека оди во Јувентус нека игра убаво. Па и малце да има конкуренција во Италијанско, вака не е интересно. :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе знам за тие што ги спомена, ама последниот... последниот од нив, знаеш ли кој беше и најважно КОГА дојде.

Одговорот е Пол Инс пред 10 год ГОДИНИ. Ама ај да не бидам скептичен, нека оди во Јувентус нека игра убаво. Па и малце да има конкуренција во Италијанско, вака не е интересно. :)
Кажав ретки се. Точно е дека последниот беше пред околу 10 години а тој пред него (Гаскоњ) и покрај то шо беше еден од најдобрите фудбалери и не се покажа многу.
Кажав и дека лампард ќе му дојди добро на Раниери особено за тактиката шо ја практикува.
А за провоцирањето за интересно или неинтересно ќе си поќутам.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Van Der Vaart mu e majkata. Lampard ne go gledate vo Juve. Toa se samo gluposti i spekulacii. Tipot saka 7 mil evra ili funti neznam kao bese godisna plata ! Pa Juve nikad nema da mu plati tolku na igrac. NIKAD. Ne e ova Abramovic

P.S. Ke igra li Pandev u sabota protiv nas ? Zaso sinokja neso se povredi

Член од
9 декември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Odi sisaj se be haryy poter.....Zumiraj so tie teglite so gi imas na glava............i ne zamaraj !!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom