Д
Демијан
Гостин
more da ne im bese golmanot na Atalanta pak ke imase petarda!
да ама ако му платат доволно. А то не е малку 6-7 миљони годишно мислам беа. А то би било рекорд. делпјеро ја намали платата 3-4 миљони а овај које па толку да бара. нека падни на земјата не е ова абрамович да фрла пари.Сите италијански и англиски новини пишуваат дека Лампрад до божиќ ќе потпише пред - договор за Јуве, а ќе дојде на лето. :puska:
Дејвид Плат, Пол Инс, Пол Гаскоњ ... ретки се ама се наоѓа по некој добар (ама колку се снашле друга приказна, убо кажа). Кажав платата е заебана, Јувентус гледат да скратат кај шо можат плати па на овај толку тешко. А за снаоѓање со стилот на раниери има некакви шанси.Ај за другите Мелберг иди за беспари па има некаква добивка. Сисоко по сезонава со ливерпул е спремен да прифати и пониска плата.Ако продолжат вака да го третираат Дел Пиеро, ќе си замине. Мелберг нема да бара голема плата, уште една замена Алмирон... за Велосо или Сисоко пак тука им се платите. Ќе има пари за Лампард. Работата е како ќе се снајди, според мене тешко, многу тешко. Од Англиска лига во Италијанско првенство па уште и англичанец.
Англичанец во Италија ееееј...!!!
Да видам да не верувам.
Кажав ретки се. Точно е дека последниот беше пред околу 10 години а тој пред него (Гаскоњ) и покрај то шо беше еден од најдобрите фудбалери и не се покажа многу.Абе знам за тие што ги спомена, ама последниот... последниот од нив, знаеш ли кој беше и најважно КОГА дојде.
Одговорот е Пол Инс пред 10 год ГОДИНИ. Ама ај да не бидам скептичен, нека оди во Јувентус нека игра убаво. Па и малце да има конкуренција во Италијанско, вака не е интересно.
Добра аквизиција е, ќе си докаже момакот... Ќе послужи неколку години...Dobro be zosto mMelberg kakvi defanzivci ima tie Melberg go zimaat ali sepak da se nadevame deka nema da bide zaludna investicija