Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Како и да е наши се денешниве три бода против Аталанта :je: :eek:lee:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
UNA GRANDE FURIA CEKA!!! PAVEL NEDVЕЕЕЕЕED!!!!!
Браво мајсторе, уште го имаш осетот за бушење од над 25 метри! Секоја чест!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
UNA GRANDE FURIA CEKA!!! PAVEL NEDVЕЕЕЕЕED!!!!!
Браво мајсторе, уште го имаш осетот за бушење од над 25 метри! Секоја чест!
Точно така. Покажаја старците дека не се потрошена резерва. Одлична партија на Недвед и Делпјеро пред се. Добро е шо Аталанта не ги држеше среќата до крај на мечот. Тврда игра на средината на теренот неколку шанси за Јувентус кои не ги искористивме ама на крај заслужена победа.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
честита нека ни е:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir::smir::smir::smir::helou::helou::helou::helou::baeh::baeh::baeh:

Д

Демијан

Гостин
a moze da pokazete sostavot na Juventus!i nesto poveke za mecot posto gledam mn teska pobeda!!Inter pak tepaa se da im e**m

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
a moze da pokazete sostavot na Juventus!i nesto poveke za mecot posto gledam mn teska pobeda!!Inter pak tepaa se da im e**m
Составот стандарден

Bufon, Molinaro, Kielini,Legro,Zebina, Nedved (tiago 91'), zaneti, nocerino, paladino(markioni,45'), jakinta(delpjero45'), trezege

A mecot ne se raskazva tuku se gleda.
Barem golot na Nedved, Zoltiot na Zebina :)vozbud:), I majstoriite na delpjero :zver: (neznaeja kutrite kako ad go zastanat)

Член од
9 декември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
ajjjjjddddddddddddeeeeeeeeeeeeee nedved majstore.se vraka u starata forma.:D:baeh: :pos2:

Член од
9 декември 2007
Мислења
177
Поени од реакции
0
Bravo za juventus ja zasluzivme pobedata,ama golot nego vidov gledav samo prvo poluvreme.Od sloboden bese ili ja zbiberi onaka?!?!?!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Bravo za juventus ja zasluzivme pobedata,ama golot nego vidov gledav samo prvo poluvreme.Od sloboden bese ili ja zbiberi onaka?!?!?!
Од 25 метри, одкако украде топка, Недвед шутираше во левиот долен агол и го матираше голманот. toeto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom