Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Иако се надевав на победа, се помирив и со нерешениот резултат.
Важно добро игравме, неможе да се жали за ништо ... барем од играта, немаше некоја неискористена шанса. Добро е ...
Ама Буфон ... леле ѕвер, алал да му е! Било кој друг голман да беше, ќе тепаа Интер 5-1. Ѕвер бе, ѕвер!!!
И Киелини ... колку што е грд толку го сакам!:vozbud: Ма требаше да го исплеска убаво на оној идиотон! Провокатор глуп, ќе го јаде некогаш лошо ...
За Недвед само ми падна жал ... леле каква фаца направи кога доби жолт картон ... кај беше тоа за картон!:uvo: Судија пе*ер!

Како и да е, најдобри сме и точка!

Форца Јуве!!!!!:bilder: :bilder: :bilder:

Член од
18 август 2007
Мислења
110
Поени од реакции
0
леле стварно мн топ изиграа...посебно Paladino и Camoranesi мн беше закон.....Интер цела утакмица 5 пати успеа да сврзе 3 подавања ...јуве ја имаше иницијативата али .... и нерешено е добро ;)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
А од тие што го следевте натпреварот на Телма, дали некој доби желба да го убие коментаторот?:pos2:

Д

Демијан

Гостин
lele kako mi idese da mu otidam do televizija i da mu go izvadam srceto!!!ama dobro site znaeme deka toj naviva za Inter!i ima i javno kazano!

Член од
18 август 2007
Мислења
110
Поени од реакции
0
абе тој ако си навива али несмее да го покаќува тоа додека коментира...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Па сеа Бранко знае за кого треба да се навива,за Интер:helou:
Ватевр, не смее така бе ...
Кога Буфон бранеше ѕверски - игнорираше, а кога овој другиов само ја одби топката - се попали, зајде од коментирање каква акција направил ... абе ајде ...:uvo:
И цело време како гревчиња ги коментираше Јувентовци ... прост.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Имаш право за тоа и јас сум за тоа секој да коментира најобјективно што може,ама кај нас ретко се случува тоа.Ама сепак Бранко ми е меѓу подобрите наши коментатори(ако не го гледаме тоа што е пристрасен за Интер).

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
А од тие што го следевте натпреварот на Телма, дали некој доби желба да го убие коментаторот?:pos2:
Еднаш пред година-две (исто Јуве-Интер играа) му се спремав да го чекам пред телевизија да го мавам и ме спречија ама затоа им се јавив во редакција и се по список :pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
тежок дебил. Во мекедонијава поштовам еден коментатор (на Тв Тера е)
Се друго е .......... А овај дебилот си спрема од дома кои фрази да ги употребва. НА пример „најскопоплатениот голман “, „херметички го затворија голот“ ... редовно ги рецитира. Ме има потечено досега.
Инаку има многу глупава наративност во неговиот говор да му е ќеф на чоек да го откорни звучникот од телевизор. Почнува да ми ги иритира и најотпорните нерви.(ама пак не е најдобар во ова. Тв Орбис имаше еден отоооооооокк:kesa::kesa:)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Na MUTE mi beshe televizorot :)

----------------------------------------------------------------------------------------
Slednata utakmica e so Parma na gosti...Jas ochekuvam pobeda

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Коклу пати сум посакал да го направам тоа :vozbud:.
Навива за Интер кретенот има јавно кажано.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
За сите шо ги интересира мечот еве хајлајтс.

http://www.footytube.com/2007/11/04/juventus-vs-inter-milan/

5' минута или накратко прватаакција во видеото. Кордоба да не му се пушта на дел пјеро, како го има гушнато. И кажете ми дека овде нема пенал.

Голот на интер го гледав пак. И морам да си го попрам тврдењето дека григера заспал. Не е тој толку крив колку легротаље. Видете го кај го има остаено Круз.

п.с. дајте некое видео кај шо го има фаулот на Недвед над Фиго. Сеуште мислам дека беше чист старт. И дека фиго сам се има повредено. :P . имал некаква скршеница на фибулата и му претстои отсуство од некој месец. А негде прочитав дека недвед ќе добиел суспензија од меч неиграње или така нешто.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Се плашат судиите да му судат реално на Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop