Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
какви дуели Келини - Ибра

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
кој последен се смее најслатко се смее ...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Leleeeeeeeeeee bravo za Kielini ejjjj. Kako mu ja scuka edna na toa predavnuickoto kopile facata grda mu ja raznese. Mi go ispolni srcevo :tapp:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Леле се повлекоја на крај. Дали му се виде доволно нерешено па нејќеја да ризикуват на крај или толку од кондицијата незнам ама ... никој немашe во напад.

Се на се за мечот:

Гол примивме по грешка на Григера. Според мене тој е најкрив за голот оти цело време Јувентус играше со офсајд стапици а тој ја заеба таа по која падна голот.
Судијата имаше две прилики да суди пенал (добро прашање беше дали ќе сака да свири или не) ама не свирна .
мислам дека беше 63' кога јакинта од десна страна напаѓаше и ќе имаше чиста ситуација за гол ама судијата свиреше непостоечки офсајд.
И уште една забелешка за жолтиот на Недвед. Мислам дека беше чисто одземање на топката. А Фиго незнам шо толку беше повреден тогаш.Веројатно во трчањето удри во ногата на Недвед. :P Ама многу наивно ми изгледаше за повреда.
Останатото
горе долу беше во ред.

Наскоро ќе пишам комплетни забелешки за играта на секој поединечно.

Член од
21 февруари 2006
Мислења
132
Поени од реакции
9
добра утакмица :vozbud: ама буфон е крај на муабетот...
не сакам да чујам дека јуве имале среќа пошто го имаме најбољиот голман у свет:zver::bravo:
а киелини е будала :blabla: ко акна од земја предавникот...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Не е лошо 1-1. Секоја чест на Буфон, Киелини, К.Занети, Каморанези, Јакинта и Паладино, само тие си ја изработија својата задача (добро и Ночерино горе - долу). Али јас мислам дека требаше Алмирон да игра место Ночерино, подобро ќе беше.

Едит: Киелини ЅВЕР!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
судијата немаше да погреши ако досудеше 1 од 2-та пенала кој требаше да ги има за Јуве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom