Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Никаде не спомнав милан јас ама велам дека е подобра замена за џиџи отколко беларди..а може да го споменам тука и кименти. но сепак ЏИЏИ си е ЏИЏИ!

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
мачката е незаменлив на гол. дечкото има такво чувство за проценка невидена работа. уште не се наместил играчот да шутира он си паѓа на точната страна кај што ке му шутираат

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Тоа ми беше поентата треба Манингер да излегува на топки ете овој гол што го примавме од Ван Нистерлој со Реал со глава требаше тука да излезе но сепак не е тој искусниот Џиџи тој да беше верував дека ке излезеше и немаше да беше гол, така да Манинер нека му е со срека засо Реал и да излегува на нафрлените топки ем фаул врз него ем топка за нас ем по заебано гол се дава.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Mалку касно ама ај да ви честитам за победата против Рома.:smir: Пред се за прикажаната игра и голот на Дедо Перо:) и атрактивниот обид на Амаури...:)

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
се надевам дека ке ги победите реал

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Znae li nekoj italijanski da go mi kaze zosto place momcevo???

прекрасен клип,од тоа што сфатив малце дечково го изгубил татко му па Алекс му кажува дека и он го изгубил татко му,го теши, изгледа дечково е фан на Дел Пиеро и сакал да го запознае,ова е нешто изглеа некое шоу или слично и му пишал писмо на Алекс,неговата прича,така нешто и Дел Пиеро му кажува како му било него кога го изгубил татко му,ALEX DEL PIERO GRANDE UOMO

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Добро бе што е со Зебина , типот има мистериозна "повреда" ( лично мислам дека не се работи за повреда ) веќе 2 години ... никој не кажува ништо за него . Зебина е барем три пати подобар од Григера во офанзива и двапати во дефанзива , еден од најдобрите десни бекови во светот, навистина незнам што се дешава со човеков
Ne mislam deka e podobar Zebina, mene poveke mi se sviga Grygera:zver:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Ne mislam deka e podobar Zebina, mene poveke mi se sviga Grygera:zver:
Не зборуваме за Зебина и Григера зборуваме за Зебина и Мелберг за десен бек. (= така да Зебина подобро би се снашол на местото на Григера неголи Мелберг.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Леле неделата беше перверзии :vozbud::vozbud::vozbud: браво со Реал ќе биде тешко нерешено е пуна капа

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
прекрасен клип,од тоа што сфатив малце дечково го изгубил татко му па Алекс му кажува дека и он го изгубил татко му,го теши, изгледа дечково е фан на Дел Пиеро и сакал да го запознае,ова е нешто изглеа некое шоу или слично и му пишал писмо на Алекс,неговата прича,така нешто и Дел Пиеро му кажува како му било него кога го изгубил татко му,ALEX DEL PIERO GRANDE UOMO
Fala za prevodot :smir:

A za kajzer se znae be na sekoj fan klub pravi vaka, ali ako neka go :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79

Znae li nekoj italijanski da go mi kaze zosto place momcevo???
Одличен клип доказ дека Дел Пиеро е повеке од обичен фудбалер за утре сум задоволен со нерешено иако не би ми сметало и победа:pos2:еве ги повиканите за дуелот....
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
20 Giovinco
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
31 Nocchi
32 Marchionni
33 Legrottaglie
36 Castiglia
40 Rossi
41 Ariaudo

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.843
Јас мислам дека на утрешниот натпревар ќе го видиме Тиаго во прв состав.. Тоа ќе биде одличен натпревар, за одлична џек-пот шанса за голем Кам Бек на Тиаго, и верувам дека оваа идеа му се врти во глава на Раниери.. Бидејќи со самото уфрлување на Тиаго во игра против Реал, тимот ќе му даде дознаење дека има доверба во него, а пропорционално на тоа би се зголемила самодовербата на Тиаго..

Инаку очекувам нападот да го предводат Дел Пиеро и Амаури...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom