:pos2::pos2::pos2::pos2:Така ЈеТ!!Манингер е боље и од сите голмани на Милан
се надевам дека ке ги победите реал
Znae li nekoj italijanski da go mi kaze zosto place momcevo???
Ne mislam deka e podobar Zebina, mene poveke mi se sviga GrygeraДобро бе што е со Зебина , типот има мистериозна "повреда" ( лично мислам дека не се работи за повреда ) веќе 2 години ... никој не кажува ништо за него . Зебина е барем три пати подобар од Григера во офанзива и двапати во дефанзива , еден од најдобрите десни бекови во светот, навистина незнам што се дешава со човеков
Не зборуваме за Зебина и Григера зборуваме за Зебина и Мелберг за десен бек. (= така да Зебина подобро би се снашол на местото на Григера неголи Мелберг.Ne mislam deka e podobar Zebina, mene poveke mi se sviga Grygera
Fala za prevodot :smir:прекрасен клип,од тоа што сфатив малце дечково го изгубил татко му па Алекс му кажува дека и он го изгубил татко му,го теши, изгледа дечково е фан на Дел Пиеро и сакал да го запознае,ова е нешто изглеа некое шоу или слично и му пишал писмо на Алекс,неговата прича,така нешто и Дел Пиеро му кажува како му било него кога го изгубил татко му,ALEX DEL PIERO GRANDE UOMO
Одличен клип доказ дека Дел Пиеро е повеке од обичен фудбалер за утре сум задоволен со нерешено иако не би ми сметало и победа:pos2:еве ги повиканите за дуелот....
Znae li nekoj italijanski da go mi kaze zosto place momcevo???