Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Со Реал и нерешено ни е супер ... само Легро и Киелини да играат во одбрана и наши се кралевите . Легротаље игра во феноменална форма .... како да не е тој, моментално е подобар од Киелини

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Добро бе што е со Зебина , типот има мистериозна "повреда" ( лично мислам дека не се работи за повреда ) веќе 2 години ... никој не кажува ништо за него . Зебина е барем три пати подобар од Григера во офанзива и двапати во дефанзива , еден од најдобрите десни бекови во светот, навистина незнам што се дешава со човеков
Зебина е единствениот играч во Јуве што сакам да си замини од клубот. Не знам зошто ама многу ме нервира, не можам да го поднесам, најмногу ме изнервира на дуелот со Арсенал во ЛШ последно кога играа, во 1/4 финале мислам дека беше, ем ниедна топка не запре ем црвен доби.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Зебина е единствениот играч во Јуве што сакам да си замини од клубот. Не знам зошто ама многу ме нервира, не можам да го поднесам, најмногу ме изнервира на дуелот со Арсенал во ЛШ последно кога играа, во 1/4 финале мислам дека беше, ем ниедна топка не запре ем црвен доби.
Брат па нема причина да сакаш да си замине ... тој воопшто и неигра веќе 2 години

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.785
Поени од реакции
3.857
:)Брз е, ама не е толку брз што би му создал проблем на Олоф.. Плус, и не сум сосема сигурен дека Олоф ќе настапи на таа позиција..Тоа би било подефанзивна опција, и ако игра Мелберг заедно со Легро и Киело во дефанзивната линија, тогаш Раниери би решил повеќе да се брани, зошто Мелберг е бавен, и не може да накрева топки како Григера, но затоа пак дефанзивата ќе ни биде поспремна... Тактиката вероватно ќе му текне на Раниери во Среда сабајле кога ќе стани од спијање...:zver:

Уште еднаш, еве го повиканиот тим за во среда:Chiellini, Mellberg, Amauri, Iaquinta, Del Piero, Nedved, Chimenti, Manninger, Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Sissoko, Molinaro, De Ceglie, Tiago, Nocchi, Marchionni, Legrottaglie, Castiglia, Rossi, Ariaudo...

...што значи дека освен Мелберг и Роси нема ниеден друг натурален десен бек или некој што претходно играл на таа позиција...Мислев дека и Брацо-то е повикан ама изглеа уште не е подготвен, така да не ми се верува дека Раниери ќе се обиде да стави некој друг освен Мелберг...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
што се секирате Молинаро ќе ги искине:):) не,ако играме како на последниве утакмици ќе биде се во ред,одбраната е добра,добро функционира само да играат Недвед и Дел Пиеро на ниво пошто многу утакмици играат за кратко време,ако бидат свежи они немаме гајле,исто така мислам дека Маркиони игра у животна форма,утакмицата со Рома беше најдобра што сум ја гледал од него,само така нека продужи

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ке има многу жолти картони, сигурен сум а ако заигра Дренте во првите еднаест многу ке ми е страх од овој играч многу е брз има техника дриблинзи и се, Робен е многу брз така со тактички фаули мора да го сопираме Мелберг ако му избега малку готов е Мелберг лете неможи после да го стигне затоа ако почне да бега флечење за дрес или некој тактички фаул да се направи оти многу е тешко кога ке се флези во нашиот шеснесетник, и да не се затвориме од почеток како што кажа Кико мора како дома шо игравме да имаме средина да држиме а мислам и дека ке ни успее ако одиме на тоа и прекршок и некое голче да ги затнеме на Бернабеу, мислам дека скоро цел состав ке е во игра и треба да направиме нешто само да не загубиме зошто сите влеате па и да изгубиме НЕ НЕ не треба да се загуби треба во спротивно да се победи ЛШ е не е Сериа А да го ебам, само Тиаго Сисоко да се во тандем или Сисоко и Поулсен и сопренисе.
Поздрав

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ми треба ваша информација. Дали Chiellini и Bufon ке бидат утре во први 11?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Зошто Буфон не, нели рекоа дека ке се врати за со Реал или како и да е не е лоша другата опција МАНИНГЕР ! (=

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Џиџи се врака на средината на декември.. така да манингер останува уште цел месец на гол. А и не е лош подобро брани од беларди кој месечареше на голот.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
dobar e i maninger samo malce treba da poraboti na toa da istrcuva na nekoi nafrleni topki epten se zakovuva na golot

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Респекат за алекс, на 36 години ги работи ко мали деца

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Џиџи се врака на средината на декември.. така да манингер останува уште цел месец на гол. А и не е лош подобро брани од беларди кој месечареше на голот.
Манингер е боље и од сите голмани на Милан:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom