Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас мислам дека на утрешниот натпревар ќе го видиме Тиаго во прв состав.. Тоа ќе биде одличен натпревар, за одлична џек-пот шанса за голем Кам Бек на Тиаго, и верувам дека оваа идеа му се врти во глава на Раниери.. Бидејќи со самото уфрлување на Тиаго во игра против Реал, тимот ќе му даде дознаење дека има доверба во него, а пропорционално на тоа би се зголемила самодовербата на Тиаго..

Инаку очекувам нападот да го предводат Дел Пиеро и Амаури...
Проблемот е шо нема кој друг да игра или Екдал (кој е ептен незрел) или некоја крпена комбинација (со поофанзивни играчи). ама не вервам во таква комбинација па можи да игра Тиаго (п.с.Поулсен мислам се враќаше за овај меч? ако не се лажам). Се на се очекувам мал притисок на почеток и после дебело катанаџо и контри.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.848
Проблемот е шо нема кој друг да игра или Екдал (кој е ептен незрел) или некоја крпена комбинација (со поофанзивни играчи). ама не вервам во таква комбинација па можи да игра Тиаго (п.с.Поулсен мислам се враќаше за овај меч? ако не се лажам). Се на се очекувам мал притисок на почеток и после дебело катанаџо и контри.
Екдал сеуште е неискусен за да се соочи со предизвик наречен Реал Мадрид, така да него го отпишувам од комбинација за прв состав, а и за влегување од клупа.. На списокот го нема Кристијан Поулсен така да мислам дека Тиаго ќе почни од стартните 11мина...Според повиканите претпочитам дека Раниери ќе излези со овој состав...

--------Манингер--------

Мелберг---Легро---Киелини---Молинаро

-Сисоко---Тиаго-

Каморанези------------------------Недвед

Амаури-----Дел Пиеро

Едноставно, според последно покажаните игри Раниери може да го стави во преден план Маркиони пред Каморанези,бидејќи Каморанези се враќа од болница и може да го одмори едно полувреме..Така да очекувам Маркиони и Каморанези да изиграат по едно полувреме, зависно од тежината која е способен да ја понесе Каморанези, и дали е стопроценти фит за овај дерби меч..

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
kiko de be markionii pred kamoranezi, ako ne e spremen 100 % da igra voopsto nema da bide i na spisokot, kamoranezi trenira veke poodamna i veruvam deka za v sreda e podgotven 100 %, mislam deka mnogu ke ni nedostasuva grigera, zs igra i defanzivno no cesto se vklucuva i vo napadot so nafrleni topki, melberg neznam dali ke bide spremen za toa. mislam deka ako odigra molinaro kako do sega ke tepame vo real ke potklekne real na pritisokot, samo treba da se pocne ofanzivno. pozdrav

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.215
Поени од реакции
5.848
kiko de be markionii pred kamoranezi, ako ne e spremen 100 % da igra voopsto nema da bide i na spisokot, kamoranezi trenira veke poodamna i veruvam deka za v sreda e podgotven 100 %, mislam deka mnogu ke ni nedostasuva grigera, zs igra i defanzivno no cesto se vklucuva i vo napadot so nafrleni topki, melberg neznam dali ke bide spremen za toa. mislam deka ako odigra molinaro kako do sega ke tepame vo real ke potklekne real na pritisokot, samo treba da se pocne ofanzivno. pozdrav
Маркиони игра во форма, што се докажа на последниот натпревар против Рома..Каморанези сега се опорави од повреда, и не знам дали е време баш на натпреварот со Реал да се врати на теренот, мислам дека е голем ризик, и мислам дека Раниери ќе го заштеди колку што може повеќе... Тоа ќе ни се разјасни утре...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Добро е со овој состав Кико што кажа сакам Тиаго да го видам во 1тим, но мислам дека Раниери ке го стави и Маркизо некако во првиот тим, а Каморанези мора да е 1 тим, сакам утре да ја умртвиме играта на Бернабеу и да чекаме прекин да ја скине Дел Пиеро мрежата.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Добро е со овој состав Кико што кажа сакам Тиаго да го видам во 1тим, но мислам дека Раниери ке го стави и Маркизо некако во првиот тим, а Каморанези мора да е 1 тим, сакам утре да ја умртвиме играта на Бернабеу и да чекаме прекин да ја скине Дел Пиеро мрежата.
Маркизио нема да игра утре, мислам дека не е во составот. Ќе проверам пак:helou:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
more kakvo umrtvuvanje nema zatvoranje, mora ofanzivno da se igra real ke igra ofanzivno i nie morame da odgovorime taka inace ako od prva minuta se resi ranieri da igra defanzivno i da se tapka vo mesto da se umrtvuva igrata ,od spanija se vrakame so najmalku tri gola vo nasata mreza

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Golema greska bi bilo ako se zatvorime, vidovte kolku sansi napravia vo torino koga se zatvorivme, mora da se nadigrame protiv Real ne se kojznae sto moze da tepame, a imam i nekakvo cuvstvo deka ke se vratime so 3 boda od Santiago ... :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
ќе ја даваат на МТВ?
ДА!
Интересно ке биде само нема да е Златко Калински тој сега што беше најдобриот коментатор е, ајде утре одиме на победа или нерешено НЕМА ПОРАЗ.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ми треба ваша помош правам една анализа за мегусебните дуели на Јувентус и Реал Мадрид ајде некој нека ми најде сите дуели во ЛШ на Јуве и на Реал се разбира со резултат не само кој е отишол понатаму. Фала однапред.

F

FuckYouAll

Гостин
Ми треба ваша помош правам една анализа за мегусебните дуели на Јувентус и Реал Мадрид ајде некој нека ми најде сите дуели во ЛШ на Јуве и на Реал се разбира со резултат не само кој е отишол понатаму. Фала однапред.
Probaj na www.kladionicar.com tamu bi trebalo da ima.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
zdravo eveme mene posle dolgo vreme se vrajkam na kajgana sekako deka kje odime na pobeda ili nereseno a pobeda dobro bi ni dosla pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom