- Член од
- 25 јануари 2008
- Мислења
- 1.839
- Поени од реакции
- 68
Го гледаме Меси...Ама Меси игра постојано, а Џовинко се менуваат со Недвед..Јас мислам дека Џовинко е огромен талент, тоа го вика цела Италијанска јавност, тоа го вика и Арсен Венгер, кој се докажал дека има добар нос за млади таленти, така да не се сомневам во неговата способност..Не може да добива огромна минутажа, да игра постојано секој натпревар, бидејќи и Недвед е многу корисен, пример вчерашниот меч..Така да мислам трпение спасение, се ќе си дојде на своето место..Така се кали челикот!
Epa toa sakam da kazam da bese tolku dobar mozda ke bese porano vo prviot tim na Juventus, bea vo vtora liga odigra samo 4-5 natprevari. Ne sakam da mislite deka imam nesto protiv nego, samo kazuvam, inache mu posakuvam se najdobro duri i da go pomine i Del Piero, no za sega ne mi izgleda mozno.Артан а колку долго време играат Фабрегас, Меси, Аугеро во нивните клубови прв тим?? Па на Џовинко ова му е само прва сезона во најдобриот состав на Јуве... А како што викате не се има покажано со Бате кој ги намести головите?? И не знам уште на кој гол асистираше... А да мислам со Удинезе голот што го кладе Амаури.. Ова се смета како ништо до сега да не покажал?? Па Фабрегас во Арсенал е веќе 3-4 сезони ако не се лажам, исто и Меси во барса... Знаеш колку значи тоа.. И Меси и Фабрегас знаат како дишат играчите во клубот додека се на терен... Затоа и се подобри од Џовинко... Чекајте има време... Со поголема минутажа на Џовинко ке станува се подобар и подобар...