Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Го гледаме Меси...Ама Меси игра постојано, а Џовинко се менуваат со Недвед..Јас мислам дека Џовинко е огромен талент, тоа го вика цела Италијанска јавност, тоа го вика и Арсен Венгер, кој се докажал дека има добар нос за млади таленти, така да не се сомневам во неговата способност..Не може да добива огромна минутажа, да игра постојано секој натпревар, бидејќи и Недвед е многу корисен, пример вчерашниот меч..Така да мислам трпение спасение, се ќе си дојде на своето место..Така се кали челикот!
Артан а колку долго време играат Фабрегас, Меси, Аугеро во нивните клубови прв тим?? Па на Џовинко ова му е само прва сезона во најдобриот состав на Јуве... А како што викате не се има покажано со Бате кој ги намести головите?? И не знам уште на кој гол асистираше... А да мислам со Удинезе голот што го кладе Амаури.. Ова се смета како ништо до сега да не покажал?? Па Фабрегас во Арсенал е веќе 3-4 сезони ако не се лажам, исто и Меси во барса... Знаеш колку значи тоа.. И Меси и Фабрегас знаат како дишат играчите во клубот додека се на терен... Затоа и се подобри од Џовинко... Чекајте има време... Со поголема минутажа на Џовинко ке станува се подобар и подобар...
Epa toa sakam da kazam da bese tolku dobar mozda ke bese porano vo prviot tim na Juventus, bea vo vtora liga odigra samo 4-5 natprevari. Ne sakam da mislite deka imam nesto protiv nego, samo kazuvam, inache mu posakuvam se najdobro duri i da go pomine i Del Piero, no za sega ne mi izgleda mozno.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Epa toa sakam da kazam da bese tolku dobar mozda ke bese porano vo prviot tim na Juventus, bea vo vtora liga odigra samo 4-5 natprevari. Ne sakam da mislite deka imam nesto protiv nego, samo kazuvam, inache mu posakuvam se najdobro duri i da go pomine i Del Piero, no za sega ne mi izgleda mozno.
Ke ima vreme za nego vo Juventus za da se pokaze..... Sebastian bez somnenie e najdobriot talent vo Serie A, i eden od najdobrite vo Evropa. Veruvam vo nego, zatoa toj ke ni bide mnogu godini na raspolaganje, ke ni pomogne mnogu za da osvoime uspesi nis Planetava. Pozz Artan:zver:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Да те сваќам Артан, но сакам да кажам дека рано е да се кажува за Џовинко.. Но да напоменеме дека тој беше преводник на младиот тим на Јуве, со кој мислам имаше доста успси... Ке дојди времето на Атоимската Мравка... Само е прашање на време... Мислам дека тоа прашање на време, за брзо ке биде разрешено... Ке распука кај да е... А да бев јас тренет на Јуве, во вчерашниот натпревар не би го ставил да игра Џовинко, бидеќи фудбал се игра со ЛУЃЕ а не со ЖИВОТНИ!!:helou:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

ти текнува ли како играше у Емполи?исто и во репрезентацијата на азурините?така да уживај у јуве ќе биде најбољи

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Блан изјавува дека не постоела криза во ЈУВЕ.:zver: More
и дека е срекен за победата над торино (нормално)

Колку за инфо нашиот Кришито заработил црвен картон за Џенова денеска.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се враќате во форма...очекувам враќање во горниот дел од табелата(првите 4 места):smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
За прво место малку е потешко, најозбилно да праиме муабет ама ништо чудно ако запаткаме ред победи може да се издигниме еве сега не победи Интер, Милан шо победи горните екипи Аталанта загуби еве и Палермо губи но Фиорентина води, така да ништо не се знае да не кажам сега почеток е ова почнавме да редиме победи 2 по ред сега со Болоња сакам да ја победиме во гости и тоа мислам дека ке ни успее.
А за Џовинко изигра добро, не го карајте (=, за жолтиот картон шо беше имаше грешка на нашата одбрана мораше да напави фаул, бидејки од позади беше и тој беше залетан со токата така да немаше да го мине Џовинко и му направи фаул што е реално и тактичко, имаше некој продори и додовања доволно за да задржи резултат.

Форза Јуве, добро е засега!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Leele uste 3 povredeni igrachi. Brazzo, De Ceglie i Grygera, ova e premnogu vise :S

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
За прво место малку е потешко, најозбилно да праиме муабет ама ништо чудно ако запаткаме ред победи може да се издигниме еве сега не победи Интер, Милан шо победи горните екипи Аталанта загуби еве и Палермо губи но Фиорентина води, така да ништо не се знае да не кажам сега почеток е ова почнавме да редиме победи 2 по ред сега со Болоња сакам да ја победиме во гости и тоа мислам дека ке ни успее.
А за Џовинко изигра добро, не го карајте (=, за жолтиот картон шо беше имаше грешка на нашата одбрана мораше да напави фаул, бидејки од позади беше и тој беше залетан со токата така да немаше да го мине Џовинко и му направи фаул што е реално и тактичко, имаше некој продори и додовања доволно за да задржи резултат.

Форза Јуве, добро е засега!
Ги гледаш Аталанта и Палермо ??? Да не звучам како мурињо ама само Интер,Милан, Фиорентина и Наполи вредат да се гледаат. (Рома некако одлепи ама прашање на време е кога ќе се вратат).

Сега сме на -5 поени. (се покриваат во две-три кола).
Толку не кошташе кризата сега назад на работа

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.351
Поени од реакции
2.247
Leele uste 3 povredeni igrachi. Brazzo, De Ceglie i Grygera, ova e premnogu vise :S
Од кај тие информации бе, дај линк или кажи дали е сериозно и колку ке отсуствуват, ако се загрозени повредите ке си еба мамата.

пс- кога спомнавте Де Чеље сега ми текна за Молинаро морам да го пофалма влегува во форма искрено е добар!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Од кај тие информации бе, дај линк или кажи дали е сериозно и колку ке отсуствуват, ако се загрозени повредите ке си еба мамата.

пс- кога спомнавте Де Чеље сега ми текна за Молинаро морам да го пофалма влегува во форма искрено е добар!
Na goal.com vidov toa ne znam kolku se za veruvanje tie, ali ke treba da proverime nekade drugo za da vidime dali e oficialno toa.

edit: eve link http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=933115

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Da brazo,grigera i de ceglje se povredeni i nema da igraat so bolonja,ama camo ce igra.Slusnav na rai.:salut: do site JUVENTINI.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.199
Поени од реакции
5.842
Порто сеуште е заинтересиран за Тиаго..Според медиумите, Тиаго во Јануари ќе замини во Порто како позајмен играч...Тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom