Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Huh finally we are back on track :D Dobra igra moram da go pofalam Legro, i normalno odlicniot prodor na Amauri po koj sto pogodi :D Forza Juve :)

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
BRAVO ZA SITE,ODLICNA IGRA OSOBENO NA LEGRO,AMAURI,FURIA CECA I MOMO....NEDVED MALKU ME UPLASI ,NO ZA SRECA NE SE POVREDI.FORZA MAGICA JUVE:vozbud:.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ej da be bas sakav da ve prasam dali i vie ste zabelezale nekakov napredok kaj nego poslednive 2 natprevari ili samo mi se cini mene :D
Еј артан не си само ти брат... И јас го гледам, и си мислам да не халуцинирам... Па Молинаро е подобрен во играта си викам... Тоа е добро.. И ако слатко сум се насмеал... Гледам на на goal.com отсената на Легро за овај натпревар е 7... А за да добие 10 би требало сам да игра во одбрана??:nenene:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Заеби гоал. заслужи легро минимум 8-мица. Иначе, секоја чест на победата, сосема заслужена, ијако минимална. Амаури полека докажува дека е напаѓач од светска класа. Недвед... немам зборови, кога го видов како се витка, реков готово, му заврши кариерата, али кога го видов на аут линијата исправен на нозе, спремен за трчање, жеден за победа... се запрашав... човек е ова или лав? И заклучив дека сепак е човек, со срце од лав :) Секоја чест!

Иначе, Григера се повредил затоа го извади Раниери на полувреме. Исто и Салихамиџич се повредил на загревање, да се надеваме дека не е сериозно...

Член од
23 октомври 2008
Мислења
262
Поени од реакции
3
ајде ајде кажи го ливќето,колку си фатил?:vozbud: иначе брао за италијанскиот бразилец:) брао за цел тим за победата..и .. сеа идеме даљеее
Чекам уште една (играт сабајле) за 10.300 т.е. 9.000 бидејќи уплатив со 1.300денари....

btw, со кого играте следното коло :smir:?

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Заеби гоал. заслужи легро минимум 8-мица. Иначе, секоја чест на победата, сосема заслужена, ијако минимална. Амаури полека докажува дека е напаѓач од светска класа. Недвед... немам зборови, кога го видов како се витка, реков готово, му заврши кариерата, али кога го видов на аут линијата исправен на нозе, спремен за трчање, жеден за победа... се запрашав... човек е ова или лав? И заклучив дека сепак е човек, со срце од лав :) Секоја чест!

Иначе, Григера се повредил затоа го извади Раниери на полувреме. Исто и Салихамиџич се повредил на загревање, да се надеваме дека не е сериозно...

Cncn i na zagrevanje pocnaa da se povreduvaat... Utre nekoj i u spienje ke ni se povredi...bozeee! A molinaro sakal nejkel mora da se podobri ne samo zaradi faktot sto sega ima konkurencija i lesno mozat da mu go zemat mestoto a bogami i lesno moze da leta od klubot...:helou:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Чекам уште една (играт сабајле) за 10.300 т.е. 9.000 бидејќи уплатив со 1.300денари....

btw, со кого играте следното коло :smir:?
Со Болоња на гости иначе честитки до нас за утакмицава игравме солидно иако не требаше да се затвориме толку после ремек делото на Амаури али тоа е...Молинаро е секако подобрен и конечно да го видиме оној стариот Јуве кои сме навикнале да го гледаме следна е Болоња па нека се пазат:vozbud:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
Ел Торо на колена.. Мило ми е што победивме во овој претерано тежок натпревар..Дерби натпреварите се секогаш многу тешки..Торино играше многу грубо, многу од нивните играчи се замислуваа дека се на театар и наместо да играат фудбал тие на секој допир театрално паѓаа како покосени, а во одбрана правеа рагби фаули..Фала Му на Господ што немаме повредени во овој цврст меч..Кога го видов Недвед каква фаца направи кога падна на теренот, си реков, овој сигурно повеќе од 2 месеца ќе му требаат да заздрави, да се опорави...Дури и со кола го извадоја, ама на крај како ништо да не се случило..Легро, мило ми е за него, многу рапидно напредува..Сисоко, еден мал интересен детал..Кога му се пушти клизачки старт еден играч од Торино, кога стана таков смртнички поглед му упати, срце да ти се здрви..Ама имаше жолт картон, и мислам дека не направи глупост друга ( како Монтеро ако се сеќавате, секој втор натпревар црвен:)) Гранде Амаури, немам коментар...Едноставно најдобар...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ej da be Montero bese odlicen igrac eden od najomilenite na Juve iako po malku temperamenten bese :D ne znam dali se sekavate koga mu udri box na Di Biago :D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Честито победата ...можевте уште еден гол да дајте,(2-3 г ми беше на ливче-само таа ме турна) али тоа е....честито сепак

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Честито победата ...можевте уште еден гол да дајте,(2-3 г ми беше на ливче-само таа ме турна) али тоа е....честито сепак
Честита победа.
Ме остај во игра.. Мене кец ми беше.. утре Интер и Милан ќе си ги чекам. :)

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Fala za cestitkite iskreno se nadevam deka nema da tepate vie drugite(Milan & Inter) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom