Da ne go zaboravime i Molinaro, koj igrase ODLICNOHuh finally we are back on track Dobra igra moram da go pofalam Legro, i normalno odlicniot prodor na Amauri po koj sto pogodi Forza Juve
Ej da be bas sakav da ve prasam dali i vie ste zabelezale nekakov napredok kaj nego poslednive 2 natprevari ili samo mi se cini meneDa ne go zaboravime i Molinaro, koj igrase ODLICNO
Еј артан не си само ти брат... И јас го гледам, и си мислам да не халуцинирам... Па Молинаро е подобрен во играта си викам... Тоа е добро.. И ако слатко сум се насмеал... Гледам на на goal.com отсената на Легро за овај натпревар е 7... А за да добие 10 би требало сам да игра во одбрана??:nenene:Ej da be bas sakav da ve prasam dali i vie ste zabelezale nekakov napredok kaj nego poslednive 2 natprevari ili samo mi se cini mene
Чекам уште една (играт сабајле) за 10.300 т.е. 9.000 бидејќи уплатив со 1.300денари....ајде ајде кажи го ливќето,колку си фатил? иначе брао за италијанскиот бразилец брао за цел тим за победата..и .. сеа идеме даљеее
Заеби гоал. заслужи легро минимум 8-мица. Иначе, секоја чест на победата, сосема заслужена, ијако минимална. Амаури полека докажува дека е напаѓач од светска класа. Недвед... немам зборови, кога го видов како се витка, реков готово, му заврши кариерата, али кога го видов на аут линијата исправен на нозе, спремен за трчање, жеден за победа... се запрашав... човек е ова или лав? И заклучив дека сепак е човек, со срце од лав Секоја чест!
Иначе, Григера се повредил затоа го извади Раниери на полувреме. Исто и Салихамиџич се повредил на загревање, да се надеваме дека не е сериозно...
Со Болоња на гости иначе честитки до нас за утакмицава игравме солидно иако не требаше да се затвориме толку после ремек делото на Амаури али тоа е...Молинаро е секако подобрен и конечно да го видиме оној стариот Јуве кои сме навикнале да го гледаме следна е Болоња па нека се пазатЧекам уште една (играт сабајле) за 10.300 т.е. 9.000 бидејќи уплатив со 1.300денари....
btw, со кого играте следното коло :smir:?
Честита победа.Честито победата ...можевте уште еден гол да дајте,(2-3 г ми беше на ливче-само таа ме турна) али тоа е....честито сепак