Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
:pos2:Па по Алмирон тргна и Милан,Рома,Тотенхем и Лион..Знам дека не е Јуве Емполи,таа сезона кога го зедоа Алмирон Емполи заврши меѓу првите 5 места, и Алмирон покажа вонсериски квалитети...Ама како и да е гледам дека намерно не сакаш да ме сватиш што сакам да кажам..
Milan ne tuku Inter se zainteresirase za nego, no koga vidoa deka nema kvalitet za golemi ekipi, togas mu go napustija na Juve da ko kupuvaat:baeh:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Milan ne tuku Inter se zainteresirase za nego, no koga vidoa deka nema kvalitet za golemi ekipi, togas mu go napustija na Juve da ko kupuvaat:baeh:
:costumed3Абе што ме интересира мене за Интер...Нека си ја бркаат работата нивна, се знае кој е кој во Италија..Тие ни го оставиле Алмирон...

Скаути на Интер порано, го следеле Рикардо Кака како игра и одлучиле дека не е талентиран, Пирло кај нив грееше клупа, и сега ти мене тој тим ми го сметаш како релевантен за одлучување кој е талентиран кој не е???:aplauz:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
ehh pa i Juventus go imase na svoite race Diego, C.Ronaldo itn. No so k*r da napraime:uvo:
Да..Диего ако паметиш дека му се додворуваше на Реал Мадрид, и ги одби на 2пати Јуве..Што требаше да му направат, да го киднапираат?Сега нема шанса во Реал, и се врти!!!Кристијано Роналдо, беше во времето на Моџи,и Јуве никогаш не рекоа дека не е талентиран...Тоа што Марсело Салас не сакаше да појди за замена не е кривица на Јуве..

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Амаури и Недвед покажале добри перформанси на денешниот тренинг ај може конечно ке му тргне на Недвед одамна ги нема затресено мрежите ете му шанса против Наполи http://juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_40466659EA50421AAD4558C814DB1B31.asp :wink:
Да се надеваме дека е така..Ајде, се надевам на победа...Форцаа...

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Според гол.ком, наредната недела Џовинко го става својот потпис на продолжувањето на договорот! хере

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Ma lugje sto e ova bre na Goal.com pisuva deka Juve ke ponudat 38 000 000
za "Flop" Modric!!!!!!! ova ne e normalno
izvinete za Latinica ama neam tuka Kirilica namesteno

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ne be so kje im e Modric za 38 mil :|
mn e toa za nego
a samo da se vrati sea Trezeguet i kje vidat site koj e Juve
kal4oto e samo za Juvee :)
pozz:helou:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Најглупото нешто што може да го направи Секо е да понуди 38мил€ за Модрич. Кој qr е Модрич?!

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Зашто е за Јуве, според тебе... може да ми објасниш ЗАШТО мислиш така?
Добро бе Зоки ај не го тупи сега и не билдај постови..Секој си има право на свое мислење..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom