Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.005
Поени од реакции
393
Атомска ли беше, што ли беше...Па тoa гол од Дел Пиеро беше... Гол на колото 100%.. Одлично изиграа... Мислам не така одлично, ми направиа кеф, што победија... Мислам дека требаше Амаури порано да влези во игра... Трезеге не беше ни малку забележлив... Полсен и Сисоко со еден збор ТЕРМИНАТОРИ... Киелини и нема врвење... Лего стабилен како никогаш... А нај голем кеф ми напрај влефувањето на Ди Чеље... Па овај е цар за Молиседанезгрешинаро... Супер победа... Послатка од кога и да е... И се разбира повторно ке кажам една чиста 10 за Келини... ЅВЕР... Во права смисла на зборот... Иако немаше многу шанси денес изиграа многу солидно... FORZA JUVE!!!!:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:
 
Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Нека ни е со срека победава, браво за Дел Пиеро, прекрасен гол, за Сисоко немам зборој а шуќур му текна на раниери да го клај Де Чеље да живни малце играта на Јуве. Штета само што Каморанези излезе, се надевам не е ништо сериозно.
 

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
али киелини не му даде на аршавин да мрдне ејјј :zver::eek:lee:
 

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.337
Поени од реакции
2.224
Да кажам во врска со Трезеге, тој е забележителив ама оваа игра беше тактичка..
Треба побеќе многу повеќе топки кон трезеге за да блесне многу топки кон него треба а тоа денес не се направи.
 

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
9.716
али киелини не му даде на аршавин да мрдне ејјј :zver::eek:lee:
Mислиш Григера не му даде да мрдне, Киелини не му даде на Погребњак да мрдне. :smir:

Сега, за утакмицата. Секоја чест на Дел Пиеро за голот, едноставно... мајсторски. Тешка и тврда утакмица, али подобриот и поискусниот победи. Сисоко, Киелини, Григера, Недвед и секако Дел Пиеро изиграа феноменално. Поулсен ми делуваше некако отсутен, али ок беше. Де Чеље внесе свежина во играта и го раздвижи тимот на Јуве, дефинитивно подобар е од Молинаро. Со среќа нека ни се трите поени, нека ни се множат :)

Следни се БАТЕ Борисов... :vozbud:
 
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ajde i jas malce da prokomentiram, iskreno ne mi se dopadna igrata na juve zs ednostavno nemase organizator na akcii, vo odbranata odlicno no vo fazata na kreiranje na napadot epten slabo, mislam deka tuka treba vo najbrz mozen rok da se prezemaat nekakvi aktivnosti, sto se odnesuva za trezege celosno bese isklucen od igra,vidovte koga vleze amauri dobi nekolku kvalitetni topki ama se trudese covekot, sto se odnesuva za molinaro da go eb*am vo glupiot mislam deka i ne zasluzuva da trenira so juventus a ne pak da igra prva postava i toa LS:kesa:, ali ne e bitno bitno e celta e ostvarena 1 gol vreden tri boda,.FORCA JUVE
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.652
Поени од реакции
5.331
Ајде нека ни е со среќа..Зенит сакаше да ја умртви играта, и тоа рака на срце им успеваше до голот на Дел Пиеро, потоа и Јувентус како да се подразбудија..До голот Јуве имаше незабележителна игра, Дел Пиеро беше многу скржав, ама му простувам поради прекрасниот гол што го постигна:)Конечно на Раниери му текна дека најслаба карика во Јуве е Молинаро и дека треба да се размислува да му се дава поголема шанса на Де Чеље (Де Келје според коментаторот:pos2::pos2:, уште малку Зелје ќе дојдеше, ама ај:wink:)Тотална катастрофа беше Молинаро, изгубен на теренот..Едноставно, Раниери мислам дека требаше да го уфрли во игра побрзо Амаури, зошто кога влезе тој повеќе живна играта, имаше еден солиден продор, и неискористена додадена топка до Дел Пиеро..Како и да е, се надевам дека добро ја почнавме сезонава во ЛШ, поволен резултат..Сега треба да се фокусираме на гостувањето во Каљари..
 

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Солидна игра на Јувентините, не одлична - ама солидна. За Алекс еден збор само - НАЈДОБАР!!!. Дефинитивно требаше да го вади порано Трезеге од кога влезе Амаури играта доби свежина и течност. Де Чеље мора да стартува наредната. Сисоко одлична партија - пресече 1000000 топки :cuc::zver:.
Ајмо дечки против батињата очекувам победа со 3 гола разлика!
 
Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
jas neznam i jas se cudam site napagaci se od ist kalibar neka igra so ednite vo prvo poluvreme so drugite vo vtoro
 

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
151
Одличен тим се Зенит но само со Реал може да се бори за второ место...за нашата игра нема збор...сепак јас би почнал и со Амаури плус во нападот...како и да е Деки ѕвер :eek:lee: :vozbud:
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.622
Поени од реакции
11.167
Честито победа.
Голот беше феноменален.
Мило ми е што го даде Дел Пиеро, го имам во Фантази Лига на Шампиони, ќе ми донесе поени. :vozbud:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom