Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Абе ако имате брз интернет гледајте го онлајн....

www.myp2p.eu

Инаку, веќе е 2:0
Фала :) го знам ова ама многу споро ми оди па само ќе се нервирам со сликата :(

EDIT: Овај коментаторо рече 2:1 ама не ми пиши нигде на интернет ништо за голо. Тој си ги гледа настарна парма-јувентус а нас овие ни ги пуштил.
Легротаље го дал голот // по убава асистенција на ТИАГО

EDIT 2:
KIELINI CRVEN. // ISTO I MORFEO. EDNAKVI SME /// AMA KIELINI KJE NI TREBA // Ako jadi suspenzija .. sledniot mec??? loso kje bidi.
2-2 JAKIIIINTAAA

Inaku igral i kriskito lele ako nekoj od golojte e po negova vina odam vo italija da go tepam

Почнувам да медитирам пред да ја гледам снимката
41' Penalty to Parma as Zanetti and Criscito sandwich Reginaldo in the box. It was in fact Zanetti that clumsily conceded it, and up steps Gasbarroni to take it...
на крај напаѓаме
а ова читајте го и толкувајте го како сакате

90'+3 GOALLLL!! Iaquinta ... but no it is cancelled for a foul. Replays do not show much and we will have to see that a few times to find out what exactly was the problem. Iaquinta cannot believe it.
Имало благ фаул. ќе чекам изјава од раниери
Инаку крај 2-2 :(

Интер и Рома имаат добра шанса да профитираат од ова коло :(

СЕга сме имаме 22 исто како Рома (ама овие имаат натпревар помалку)
Фиорентина по поразот од 2:1 од удинезе и тоа дома на артемио франки имаат 23
Интер 25 (и натпревар помалку (со лацио))- значи ќе ни бегаат 6 поени разлика

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Не сфатив зошто му го поништија голот на Јакинта.... Гледав на слаб квалитет... и не видов фаул... ајде малку покасно ќе најдам некоја снимка со добар квалитет....

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не сфатив зошто му го поништија голот на Јакинта.... Гледав на слаб квалитет... и не видов фаул... ајде малку покасно ќе најдам некоја снимка со добар квалитет....
Ајде чекам. :)
Инаку и Удинезе имаат 22 поени по ова коло :(

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
ќе ги решевте набрзина... 2-0 , 2-2
ама сешак се спасивте :smir:

Д

Демијан

Гостин
abe ajde tapa!! razocaran sum!!! posle se palime ke osvojuvame titula!! zimi k*rov ke osvojuvame!!!Ovoj tim na Juventus ima kapaccitet da se bori samo za 4 mesto!!!:(

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Два нови тимови заинтересирани за Асот на Јувентус
Поранешниот Ас на Челзи, дојде во Торино минатото лето кога Јуве успеа да надмудри мноштво клубови и да го купи од Лион.
Како и да е 26 годишниот Тиаго, не успеа да се закотви на средишната позиција во тимот на Раниери, како стандарден првотимец.

Неговиот поранешен клуб Бенфика се заинтересирани да го вратат назад во своите редови, но тие се само еден од многуте клубови заинтересирани за Тиаго.

Вест Хем се исто така загреани за овој играч, а Манчестер Сити веќе имаат испратено скаути да ја следат неговата игра сезонава, но сепак останува да видиме дали Јуве ќе му дозволи да си оди откако платија 9 милиони фунти за него пред само шест месеци.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Два нови тимови заинтересирани за Асот на Јувентус
Поранешниот Ас на Челзи, дојде во Торино минатото лето кога Јуве успеа да надмудри мноштво клубови и да го купи од Лион.
Како и да е 26 годишниот Тиаго, не успеа да се закотви на средишната позиција во тимот на Раниери, како стандарден првотимец.

Неговиот поранешен клуб Бенфика се заинтересирани да го вратат назад во своите редови, но тие се само еден од многуте клубови заинтересирани за Тиаго.

Вест Хем се исто така загреани за овој играч, а Манчестер Сити веќе имаат испратено скаути да ја следат неговата игра сезонава, но сепак останува да видиме дали Јуве ќе му дозволи да си оди откако платија 9 милиони фунти за него пред само шест месеци.
Еве го бе се средва гледаш влезе во игра и одма воскреснаја :)
Има уште многу да покажва тиаго во јувентус. Се надевам најдобро ќе ти докажи во меѓусебната :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
абе тој Раниери не му дава шанса да се докаже дека вреди ...

С

Спенсер

Гостин
koga go igram Juve na livce, 3 pati me zaebal, zatoa od sega, jok neka ima i 10 koeficient za pobeda nad posledniot tim u calco, jok,

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ја гледав на сателитска утакмицата. Ова што го прават судииве стварно мора да прекине. До сега од 12 утакмици имаат досудено 6 пенали од кои 3 апсолутно непостоечки (влкучувајки го и овој денес), Киелини неправедно доби црвен картон. И на крај поништен чист гол на Јакинта за резултат 2-3!
Не знам до каде ќе оди оваа судиска кампања против Јувентус и мора нешто да се превземе.

F

fantomX

Гостин
Ја гледав на сателитска утакмицата. Ова што го прават судииве стварно мора да прекине. До сега од 12 утакмици имаат досудено 6 пенали од кои 3 апсолутно непостоечки (влкучувајки го и овој денес), Киелини неправедно доби црвен картон. И на крај поништен чист гол на Јакинта за резултат 2-3!
Не знам до каде ќе оди оваа судиска кампања против Јувентус и мора нешто да се превземе.
Се плшат да свират за Јуве и кога треба да го направат тоа, поради скандалот.:smir:

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Pa bratce poredi skandalot nekolku sudii ostanaa bez nivnoto sakano lebce... i sega koga svirat na utakmica so Juve dnostavno go ubivaat za da ne se posumnja nesto novicko sto bi go dovelo do sudovi i dr gluposti...ali....toa ti e toa... se ke se nadmine

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom