Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на крај напаѓаме41' Penalty to Parma as Zanetti and Criscito sandwich Reginaldo in the box. It was in fact Zanetti that clumsily conceded it, and up steps Gasbarroni to take it...
Имало благ фаул. ќе чекам изјава од раниери90'+3 GOALLLL!! Iaquinta ... but no it is cancelled for a foul. Replays do not show much and we will have to see that a few times to find out what exactly was the problem. Iaquinta cannot believe it.
Не сфатив зошто му го поништија голот на Јакинта.... Гледав на слаб квалитет... и не видов фаул... ајде малку покасно ќе најдам некоја снимка со добар квалитет....
Два нови тимови заинтересирани за Асот на Јувентус
Поранешниот Ас на Челзи, дојде во Торино минатото лето кога Јуве успеа да надмудри мноштво клубови и да го купи од Лион.
Како и да е 26 годишниот Тиаго, не успеа да се закотви на средишната позиција во тимот на Раниери, како стандарден првотимец.
Неговиот поранешен клуб Бенфика се заинтересирани да го вратат назад во своите редови, но тие се само еден од многуте клубови заинтересирани за Тиаго.
Вест Хем се исто така загреани за овој играч, а Манчестер Сити веќе имаат испратено скаути да ја следат неговата игра сезонава, но сепак останува да видиме дали Јуве ќе му дозволи да си оди откако платија 9 милиони фунти за него пред само шест месеци.
Ја гледав на сателитска утакмицата. Ова што го прават судииве стварно мора да прекине. До сега од 12 утакмици имаат досудено 6 пенали од кои 3 апсолутно непостоечки (влкучувајки го и овој денес), Киелини неправедно доби црвен картон. И на крај поништен чист гол на Јакинта за резултат 2-3!
Не знам до каде ќе оди оваа судиска кампања против Јувентус и мора нешто да се превземе.