не бе не, некои луѓе во државава стварно имаат среќа што немам власт и моќ..Има да ги сечам со жилети и деца да им ебам пред очи жими све.Зошто сега, кога се најавува интензивирање на преговорите за името, а Владата уверува дека со решението нема да биде загрозен македонскиот идентитет, граѓаните се потсетуваат да бидат горди што се Македонци, останува да покаже блиската иднина.
Кој има проблем со овие плакати? И кој е проблемот?
Ете како што гледаш, уствари прашањето е зошто сега кога ќе имало преговори да има вакви плакати? Демек не смее да има плакати дека луѓето треба да се гордеат што се Македонци. Мислам срамота, медиумите пробуваат да перат мозок на народот за промена на име, а овие земале плакати за гордеење со она што е Македонецот ќе лепат.Зошто сега, кога се најавува интензивирање на преговорите за името, а Владата уверува дека со решението нема да биде загрозен македонскиот идентитет, граѓаните се потсетуваат да бидат горди што се Македонци, останува да покаже блиската иднина.
Значи А1 има проблем со плакатот?Ете како што гледаш, уствари прашањето е зошто сега кога ќе имало преговори да има вакви плакати? Демек не смее да има плакати дека луѓето треба да се гордеат што се Македонци. Мислам срамота, медиумите пробуваат да перат мозок на народот за промена на име, а овие земале плакати за гордеење со она што е македонецот ќе лепат.
Срамота, крајно сум разочарана од А1. Зарем е срамота што се спомнува името на ЧЕНТО, ГОЦЕ, ДАМЕ, ФИЛИП, КИРИЛ и МЕТОДИЈ?
Што на кој таквото имаат проблем? Кој е нивниот проблем? Нека престанат да се кријат зад скриени и двосмислени прилози и нека излезат ЈАВНО да си ги кажат ставовите дека се против македонскиот идентитет.
Затоа што на летокот никаде не е спомната Грција, преговорите, проблемот со името. Само се кажува дека треба да се гордееме со тоа што сме Македонци. Ама очигледно новинарските потрчковци кои имаат отворен задник за пари им смета не само името туку и идентитетот!
СРАМОТА ЗА А1 И ЗА ОВОЈ СРАМЕН ПРИЛОГ!
Не сум ја фантомМоре Братот да не е :tv:
БУАХАХАХ БУА! Македонци! БУААААААА!На прилогот на А1 му фалеше само хорор музика во позадина.....за поцелосно доживување.
За жал, има многу луѓе што не се гордеат со фактот што се Македонци и се премногу извештени во спортот на плукање на сè свое Македонско. Плакатов е примарно за нив.И као се планира ова..
Иде чоек по улица кој не е горд шо е Македонец, и го глеа плакатов и е горд после а?
Офф, за да си горд Македонец не ми треба плакат. Или си, или не си.
Друга е наменатаИ као се планира ова..
Иде чоек по улица кој не е горд шо е Македонец, и го глеа плакатов и е горд после а?
Офф, за да си горд Македонец не ми треба плакат. Или си, или не си.
хахахахааха. Утре во време и шпиц во црна хроника ќе биде прилоговНа прилогот на А1 му фалеше само хорор музика во позадина.....за поцелосно доживување.