Airbus
Fighter Pilot
- Член од
- 12 јануари 2008
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 230
Ја колку што имам слушнато , сеуште нема ништо.Да имаше , сигурно ќе стоеше на web поралот на ФЕИТ.Yep , така е =)
Како професорите и асс на ИНФО?
Поздрав:smir:
Ја колку што имам слушнато , сеуште нема ништо.Да имаше , сигурно ќе стоеше на web поралот на ФЕИТ.Yep , така е =)
фрасиер на епрс си?која генерација си зш и ја сумОооо,нов колега на ЕРПС.Со среќа
Генерација 2004/05. Слабо дипломираат некако.Досега само 50 % од мојава генерација(од тие што не се откажаа) :kesa:фрасиер на епрс си?која генерација си зш и ја сум
иначе за тоа колку дипломираат незнам ама знам дека после прв семестар 30% се откажаа и се префрлија на фон,машински итн
Кофинансирање да си заокружиш , при уписот , да не ризикуваш воопшто со државна?Минатата година бевме некаде 100 со 100.Со твоите поени се влегуваше во последните 15тина места во приватна квота на ИКИ .Ама оваа година скратиле од кофинансирање.Да 600 евра е.Државна не можам да влезам на ИКИ со 87,5 поени по моја претпоставка.
Прашање:
1. Дали сигурно ќе влезам во ПРИВАТНА квота во тие 55 души ?
2. Колку евра годишно е со кофинансирање ? 600е ?
:helou:
Не ми беше тешко, али неможам да ја најдам таа малата брошура што ни ја дадоа на отворениот ден каде што сите беа 4+1, а оваа 3+2.Ајде ако не ти е тешко , да видам кај пишува за тие 2 години пост-дипломски :smir:
Со овие поени....најискрено тешко и за приватна на ИКИ. Да, 600 евра е со кофинансирање.Државна не можам да влезам на ИКИ со 87,5 поени по моја претпоставка.
Прашање:
1. Дали сигурно ќе влезам во ПРИВАТНА квота во тие 55 души ?
2. Колку евра годишно е со кофинансирање ? 600е ?
:helou:
Никој неможе да знае тоа. Никој незнае колку ќе се пријават во првиот.Дали оваа година ќе има слободно место во втор уписен рок на ИНФО? Еден мој другар сакат да се запишит, ама нема избрано соодветни предмети од матурата.
Имаш шанси за државна , за приватна не ни зборамНА КСИА има шанси да те примат со 80 бода ? државна или приватна не е важно.
Фала, иначе не е за мене за мој другар е, жалете сега шо нема да ви бидам колега.Имаш шанси за државна , за приватна не ни зборам
На шо се одлучи да одиш??Фала, иначе не е за мене за мој другар е, жалете сега шо нема да ви бидам колега.