Факултет за Електротехника и информациски технологии

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Yep , така е =)
Ја колку што имам слушнато , сеуште нема ништо.Да имаше , сигурно ќе стоеше на web поралот на ФЕИТ.
Како професорите и асс на ИНФО?
Поздрав:smir:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ако се однесува на кажаното од мојот пост за магистерските студии, го има на сајтот, го има во сите нивни брошури. Сакаш да ти покажам или ќе побараш сам? Ги имаш на сајтот брошурите.

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Ајде ако не ти е тешко , да видам кај пишува за тие 2 години пост-дипломски :smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Оооо,нов колега на ЕРПС.Со среќа
фрасиер на епрс си?која генерација си зш и ја сум
иначе за тоа колку дипломираат незнам ама знам дека после прв семестар 30% се откажаа и се префрлија на фон,машински итн

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
фрасиер на епрс си?која генерација си зш и ја сум
иначе за тоа колку дипломираат незнам ама знам дека после прв семестар 30% се откажаа и се префрлија на фон,машински итн
Генерација 2004/05. Слабо дипломираат некако.Досега само 50 % од мојава генерација(од тие што не се откажаа) :kesa:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Државна не можам да влезам на ИКИ со 87,5 поени по моја претпоставка.
Прашање:
1. Дали сигурно ќе влезам во ПРИВАТНА квота во тие 55 души ?
2. Колку евра годишно е со кофинансирање ? 600е ?
:helou:

Airbus

Fighter Pilot
Член од
12 јануари 2008
Мислења
299
Поени од реакции
230
Прашање:
Кофинансирање да си заокружиш , при уписот , да не ризикуваш воопшто со државна?Минатата година бевме некаде 100 со 100.Со твоите поени се влегуваше во последните 15тина места во приватна квота на ИКИ .Ама оваа година скратиле од кофинансирање.Да 600 евра е.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ајде ако не ти е тешко , да видам кај пишува за тие 2 години пост-дипломски :smir:
Не ми беше тешко, али неможам да ја најдам таа малата брошура што ни ја дадоа на отворениот ден каде што сите беа 4+1, а оваа 3+2.
Еве што има во другите 2 брошури.

На 15та страна во оваа брошура пишува дека има можност за продолжување на студиите

А во оваа брошура кај сите програми пишува дека се Додипломски, вклучувајќи го и инфо.

На отворениот ден исто така прашав за тоа 3+2, ми го потврдија неколку професори.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Прашање:
Со овие поени....најискрено тешко и за приватна на ИКИ. Да, 600 евра е со кофинансирање.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Дали оваа година ќе има слободно место во втор уписен рок на ИНФО? Еден мој другар сакат да се запишит, ама нема избрано соодветни предмети од матурата.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Дали оваа година ќе има слободно место во втор уписен рок на ИНФО? Еден мој другар сакат да се запишит, ама нема избрано соодветни предмети од матурата.
Никој неможе да знае тоа. Никој незнае колку ќе се пријават во првиот.
Според мене, нема шанси да останат празни места. Смер со доста голем интерес е, а примаат само 40 души вкупно во двете квоти.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
НА КСИА има шанси да те примат со 80 бода ? државна или приватна не е важно.

Kajgana Shop

На врв Bottom