Факултет за Електротехника и информациски технологии

I

Intex

Гостин
Ајт со среќа нека ви е, и пишете по колку се запишуваат во секој смер за да знаеме ние шЧо ке се запишуваме во иднина. :D

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Денеска јас се запишав :) :) На ЕЕиУ смерот :) Добро се помина на уписите .. и доста брзо барем за мене :) се се одвиваше како подмачкано :)

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Да,да..Многу брзо поминав и јас..Инаку поднесов док за КСИА.Се надевам дека ќе ме примаат.:smir:
Некои други од форумов на КСИА,или пак на ФЕИТ?:smir:

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Да,да..Многу брзо поминав и јас..Инаку поднесов док за КСИА.Се надевам дека ќе ме примаат.:smir:
Некои други од форумов на КСИА,или пак на ФЕИТ?:smir:
Еј иначе другар ти Стефан (MoscowBoy bese ili neznam kako...) исто е на ЕТФ во ист смер со тебе?

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
конкурирав за на ИКИ со 96.26 бода , да се надеваме дека ке бидам во државна :D

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
И јас дадов документи за ЕРПС. Сега ќе чекаме резултати и се надевам дека сите ќе сме задоволни. Поздрав.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Дали знаете дали резултатите ќе ги има на нивната веб страна објавено прелиминарните листи и примените кандидати?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Дали знаете дали резултатите ќе ги има на нивната веб страна објавено прелиминарните листи и примените кандидати?
Да. И прелиминарни и конечни списоци се објавуваат. Само мислам дека треба да си регистриран на порталот за идни студенти

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Да. И прелиминарни и конечни списоци се објавуваат. Само мислам дека треба да си регистриран на порталот за идни студенти
Во се влегов, неможам да ги најдам. Ај ако не ти е мака да ни кажеш каде поточно да ги најдам?

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Па ќе ги има на 21ви, како што пишува кога ќе излезат.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Во се влегов, неможам да ги најдам. Ај ако не ти е мака да ни кажеш каде поточно да ги најдам?
На лифчето што ти го дадоја од задната страна ти пишува датуми што кога како се дешава .. па ако ги има на веб добро ќе биде тоа :) нема да се малтретираме многу :)

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
прилично голема конкуренција на ИКИ , како што броев околу 70 место на бодови од ~ 220 луѓе , ваљда сум во државна

Kajgana Shop

На врв Bottom