Факултет за Електротехника и информациски технологии

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Луѓе дали знае некој сега во прв семестар ако не се фатат Математика 1 или Структурирано Програмиранје 1 дали во втор ќе може да се иде на слушање на Математика 2 и Објектно Програмирање па после во јуни да се полага за двете или ќе мора во јуни за првото а следната година за ова второво???
Може фала богу

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Фала за информациите пошто ова структурново многу не го учев пошто нема да ми треба ама не знаев за во вториот семестар дали ќе може да се слуша предметот.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Не ми е јасно. Кај го објавија распоредов? Ниту на сајтот има нешто, ниту на меил ми стигнало, а зачленет сум на се што е за зачленување:)

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Не ми е јасно. Кај го објавија распоредов? Ниту на сајтот има нешто, ниту на меил ми стигнало, а зачленет сум на се што е за зачленување:)
Изгледа на ФБ објавуваат првин :toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ај да прашам и јас да не знае некој до кога се пријавувањата за Јануарската испитна сесија за прва година на феит???

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај да прашам и јас да не знае некој до кога се пријавувањата за Јануарската испитна сесија за прва година на феит???
До 11 значи до утре. Можеш и после да пријавиш али плаќаш по 300 денари од предмет.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аха во студенски прашања треба да дадам пријавница и што друго?
Btw Фала на одговорот...
Ќе купиш 4 пријавници и таксени марки, ќе ги пополниш и ќе идеш горе кај студентски прашања ќе видиш има како сандачиња и таму ќе ги пуштиш пријавите како да гласаш на избори, исто е ќе видиш. Иначе на пријавите ќе треба да напишеш код и кредити за секој предмет, тоа ќе го видиш горе кај студентски има една листа таму се пишува.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ќе купиш 4 пријавници и таксени марки, ќе ги пополниш и ќе идеш горе кај студентски прашања ќе видиш има како сандачиња и таму ќе ги пуштиш пријавите како да гласаш на избори, исто е ќе видиш. Иначе на пријавите ќе треба да напишеш код и кредити за секој предмет, тоа ќе го видиш горе кај студентски има една листа таму се пишува.
Аха пријавниците доле во тобакото има така?

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
До 11ти се мисли сосе 11ти или денес е краен рок ??

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Распоредот се добива на студентскиот е-маил, секој студент има студентски е-маил и сите соопштениеа и слични ствари прво доаѓаат таму

H

HCL

Гостин
Распоредот се добива на студентскиот е-маил, секој студент има студентски е-маил и сите соопштениеа и слични ствари прво доаѓаат таму
Имаме студентски е-маил без forgot user name or password. Е сега јас кога бев бруцош и кога на ливче ни даваа да пополнуваме се, па дури и пасот, јас сигурно не сум си пишал пасворд кој го користам и памтам. Па ај логирај ме сега.

newone

no titula
Член од
10 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Еј дечки ај некој што е инфо прва година или што слуша повторно програмирање да ми каже кој ви е асистент и дали ви кажал нешто кога може потпис да се земе?

Фала :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom