Факултет за Електротехника и информациски технологии

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Иначе таа физика, тивката, ми изгледаше мн непендек некако ама ми рекоја дека баш била добра па сеа ке видиме.

А и спомна нешо нејзина скрипта ова она, ке не натера да и ја купиме нејзината скрипта за големи пари или....?

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Електротехника ми изгледаше добро како за еден час.Математика чекам да ја видам асистентката мада професорот не беше лош.Физика бидејќи имам ''искуство'' со Вера и Ласко мислам дека и двајцата се многу добри и баш ми се свиѓа начинот на предавање на Вера.:wink: Програмирање ми изгледа како голем перфекционист.

:smir:

p.s Оваа недела треба изгледа да излезе скриптата по физика. :wink: Изгледа сите ќе ја купуваме.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Скриптата по физика ќе мора да ја купите, бидејќи во неа има 5-6 листа во боја, ги викаат домашни работи (има лесни прашања и задачи), ама ги изработувате на факс. Копии од тие листови не се признаваат, само оригинали. На нив се потпишувате со име, презиме и број на индекс, така да се знае кој купил скрипта а кој не. Лани беше 600 денари + 250 денари за практикум за лабораториски вежби.
Иначе Ленче, видов Бабаче дека ти е асистентка по математика 1, верувај најдобро што може да ти се падне од асистентките е таа. :):) И мене ми беше за математика 1, ама после отиде на породилно и за математика 2 Начевска ми беше асистентка. Томче Делев е од новите демонстратори, затоа за него не би можела да ти кажам повеќе.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Иначе таа физика, тивката, ми изгледаше мн непендек некако ама ми рекоја дека баш била добра па сеа ке видиме.

А и спомна нешо нејзина скрипта ова она, ке не натера да и ја купиме нејзината скрипта за големи пари или....?
Па штом ја издава таа мора да се има .. тоа е како услов .. тоа нема преправање ни бунтување .. па сега еве ако е оваа недела ќе мора да се земи и ќе видиме што како е :)

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Еве уште еден во Д. Околу професорите колку што се распрашав, горе-долу биле ОК, па ќе видиме понатаму. Значит од професориве само физика ни е сменета, а математика уште час немаме држено.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве уште еден во Д. Околу професорите колку што се распрашав, горе-долу биле ОК, па ќе видиме понатаму. Значит од професориве само физика ни е сменета, а математика уште час немаме држено.
Да да така е..

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Јао, овај нови распоред ломи. Ќе се умира во вторник. Од 12 до 8, кулотии. :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom