*Slash*
Comfortably Numb
- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 760
- Поени од реакции
- 1.209
Ни предава Дејан.Btw асистент по СП ни е Томче Делев.Зборче за него?Ако ти предава Иван, болдов мора да е иронија
Ни предава Дејан.Btw асистент по СП ни е Томче Делев.Зборче за него?Ако ти предава Иван, болдов мора да е иронија
Па штом ја издава таа мора да се има .. тоа е како услов .. тоа нема преправање ни бунтување .. па сега еве ако е оваа недела ќе мора да се земи и ќе видиме што како еИначе таа физика, тивката, ми изгледаше мн непендек некако ама ми рекоја дека баш била добра па сеа ке видиме.
А и спомна нешо нејзина скрипта ова она, ке не натера да и ја купиме нејзината скрипта за големи пари или....?
Да да така е..Еве уште еден во Д. Околу професорите колку што се распрашав, горе-долу биле ОК, па ќе видиме понатаму. Значит од професориве само физика ни е сменета, а математика уште час немаме држено.
Респект )) Јак ти е нема што!! Ова е закон )):helou:Видете ми го потписо
И јас исто. Изгледа заедно сме (2ра год. ИКИ) . :smir:Јао, овај нови распоред ломи. Ќе се умира во вторник. Од 12 до 8, кулотии. :nesvest:
Лепота. Јас од 8 до 4 со 2 саата фазла. РулззЈао, овај нови распоред ломи. Ќе се умира во вторник. Од 12 до 8, кулотии. :nesvest:
Конечно се запознавмеУтре носи црвена ружа со себе, за да те препознам кој си. :wink:
Редно време беше веќе.Конечно се запознавме
И ние денес се упознавме. AgainРедно време беше веќе.