Факултет за Електротехника и информациски технологии

Х

Ханзо

Гостин
Да не знае некој:

1. Кога и се консултациите на Лошковска, више срамота е ова со оценкиве што не си ги зиам навреме. :pos:
2. Кога се уписите за не-прва година, и дали тогаш треба да се одберат изборните предмети?
3. Некоја препорака или непрепорака за изборни предмети за ИКИ, втора година?

фала :smir:
1. Вторник 12:00, среда 13:00, ако уште важат тие...ако не важат, ќе знаеш кога ќе ти се развика. :) Инаку и јас уште немам земено оценка за ООП, и страв ми е да одам од горенаведените причини.
2. Веројатно ќе кажат после сесијава.
3. Нека одговори некој постар, јас сум незнаен по ова прашање.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
На електро групите се според презиме така?:vozbud:
Ако е така,тогаш физика ми е Вера.Денес ни држеше 2 часа.Ми изгледа добро како за почеток.:smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Да не знае некој:

1. Кога и се консултациите на Лошковска, више срамота е ова со оценкиве што не си ги зиам навреме. :pos:
2. Кога се уписите за не-прва година, и дали тогаш треба да се одберат изборните предмети?
3. Некоја препорака или непрепорака за изборни предмети за ИКИ, втора година?

фала :smir:
1. појма немам влјда нови сега би требало да стави

2. уште не се знае ја бар не сум слушнал

3. Ја избрав интернет програмирање и објектни-ориентирани системи. Според мене овој вториов ООС нема потреба да го бираш ја се заебав пошто скоро истото се учи у 3 година по предметот бази на податоци не дека е тежок али глупости се учи. а првиот интернет програмирање скоро сите го бираат.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.426
Поени од реакции
9.761
Ако е така,тогаш физика ми е Вера.Денес ни држеше 2 часа.Ми изгледа добро како за почеток.:smir:
za podgotvitelna nastava li e toa?dali ima mnogu zapisani,po matematika i fizika?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Има овде некој постар на ТК што може да објасни шо предмет е телекомуникациски софтвер и збор-два за интернет програмирање? Дали се предуслови за некој друг предмет понатаму, кои професори/асистенти ги држат,дали сакат обавезно присуство на час, што се учи во една реченица и слично. Било која информација е добредојдена

Х

Ханзо

Гостин
Enough of the chit-chat, ќе ми каже некој како оди механизмот со „не знам дали ќе положам предмет од прв семестар во казнена, кај #$@ да знам дали ќе треба да го презапишам“? Зашто, казнената оди после уписите, така? И кој им е ексчејнџ рејтот еври-денари? Еден кредит е 10 евреи во кофинансирање?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137

Фати си место во првите редови ако сакаш да ја слушаш на предавања. Не сум сретнал професор(ка) што предава потивко:nesum:

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Enough of the chit-chat, ќе ми каже некој како оди механизмот со „не знам дали ќе положам предмет од прв семестар во казнена, кај #$@ да знам дали ќе треба да го презапишам“? Зашто, казнената оди после уписите, така? И кој им е ексчејнџ рејтот еври-денари? Еден кредит е 10 евреи во кофинансирање?
Епа ако не положиш на казнена, го преслушуваш.Ако го положиш на казнена,само ќе го преправиш тој пријавниот лист со предмети што е.Во државна ексчејнџ рејтот е 1 кредит=204 денари.За приватна пресметај :smir:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
А некој pros/cons за Весна Андова мислам дека беше презимето по Мат 1?
Инаку уште не знам како се вика другата професорка по Мат 1 :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom