Факултет за Електротехника и информациски технологии

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Ок , значи 1200 за казнена + уште 1000 ако го положам предметот на казнена ...

Прашање до студентите од др. факсови :

Ве дупат и вас вака у здрав мозок ?

Dodeka jas bev na faks nemase kaznena kaj nas:toe:
samo juni fevruari i septemvri i normalno kolokviumi.
Koj si ceka kaznena neka si plati :toe:

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Промена на веќе избран предмет може да се направи:
- без надомест само доколку првично избраниот предмет не се активирал (го избрале помалку од 6 кандидати) најдоцна до 25. IX 2009 год. или
- со надомест од 1.000,00 ден. најдоцна до 18. IX 2009 год.

Ѕверови. :pos: Добро бе мајката, како можат да живеат со себе овие?
Без финансиски проблеми :pos2:

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Абе гуштерчиња се запиша некој на ЕЕиУ?

:)
хахахаха .. па погами не гуштери ние ќе бидеме мрави во оваа зграда барем првите месеци и повеќе ...
Иначе јас сум на ЕЕиУ запишан :)
Е па ај како постар советувај што како има што ме следува како да постапувам :))

Член од
11 септември 2008
Мислења
106
Поени од реакции
89
Hmm samo pari grabaat od site strani a kolku se nefunkcionalni na fakuletot toa e druga rabota.Pa ako polagas kaznena na 14 ne zavisi od tebe dali ke mozes da zapises semestar do 18 septemvri i da ne platis kazna tuku toa e do profesorot ako gi pregleda na vreme testovite koe e dokazano deka nikojpat ne e na vreme.Taka da zaeban si vo sekoj slucaj.:drk::tapp:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Промена на веќе избран предмет може да се направи:
- без надомест само доколку првично избраниот предмет не се активирал (го избрале помалку од 6 кандидати) најдоцна до 25. IX 2009 год. или
- со надомест од 1.000,00 ден. најдоцна до 18. IX 2009 год.

Ѕверови. :pos: Добро бе мајката, како можат да живеат со себе овие?
Чекајте, мене нешто не ми е јасно...
Значи ја ако презапишем некој предмет и после испадне дека сум го положила предметот на казнена, кој ќе се качим горе на студентски треба да им платим 1000ден за да ми го смена предметот, така?

Х

Ханзо

Гостин
Чекајте, мене нешто не ми е јасно...
Значи ја ако презапишем некој предмет и после испадне дека сум го положила предметот на казнена, кој ќе се качим горе на студентски треба да им платим 1000ден за да ми го смена предметот, така?
Јок, жиро сметка....веројатно. Или пак моли се брзо да има резултати, зашто запишувањето е до 18-ти, а казнената на 14-ти.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Поднесов молба за промена на студиска програма од ики во инфо...рокот за поднесување беше од 31.08- 05.09...по неколку обиди и тегнење за гуша со дебелата на студентки устеав да ја поднесам...
е сеа чекам да ми ја одобрат од деканат, односно продеканот за настава Ѓорѓвиќ, кој моментално е дома бидејки ногата му е во гипс...он ногата у гипс ја дома паметот у гипс нез шо да праам...и ако ми ја одобрат(дајбоже) незнам коа ке запишам семестар, коа ке платам казна за паузирање на семестар, да променам некој предмет....и коа ке ме стаат на лсита во некоја група е ај сеа биди паметен и размисли

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
И вака и така сме си во трка со времето. Се надевам само дека електротехника ќе си биде брз и ефикасен со проверувањето, како што си беше и досега.
Ами ако некој премине во приватна квота, а со испитот од казнената фаќа услов да остане во државна? Тогаш ќе му вратат 12000 и кусур???

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Иначе на страната на ФЕИТ пишуваше дека резултати од казнена ќе има најдоцна до три дена значи до 17 најдоцна.

А ова со казнава од 1000ден... до 25.09 може да се запише семестар со казна од 500 ден. па подобро ќе платам казна од 500 отколку од 1000 за промена на предмет...:nesvest:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
хахахаха .. па погами не гуштери ние ќе бидеме мрави во оваа зграда барем првите месеци и повеќе ...
Иначе јас сум на ЕЕиУ запишан :)
Е па ај како постар советувај што како има што ме следува како да постапувам :))
Ако можеш изгурај ја прва во еден здив и после само уживај, ќе си поминуваш лудила со нашиве професори....

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Ако можеш изгурај ја прва во еден здив и после само уживај, ќе си поминуваш лудила со нашиве професори....
И јас тоа го викам!! .. Првата е многу јака зависи како ќе навлезиш во материјата како ќе се поставиш со колеги и професори .. како тие тебе ќе те прифатат тоа е многу важно!! Но пред се со ГОСПОД напред и да се надеваме на бистра иднина!! :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ме интересира дали одма уште првите денови ќе почнат со предавање, или како во средно е цела прва недела се запознаваме и немаме книги па нема од што да учиме:smir:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Ме интересира дали одма уште првите денови ќе почнат со предавање, или како во средно е цела прва недела се запознаваме и немаме книги па нема од што да учиме:smir:

Day one!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom