Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ti mora da se zaebavas!!!!Jas bev na ispitot i patem zabeleziv koga ti spomna za toa.I vikas zaradi toa ne te pusti.:pos2:Odi buni se tamu ne se zaebavaj.Inace ne mi ja zakacajte Elena Ikonomovska super e.Si ja vrsi rabotata vo celost za razlika od drugi asistenti i patem fina e.Zavisi sega za nekoj ako ne se ponasal kako so treba i go fatila na oko.

Сакаш сведок да ми бидеш кај Коста :D ?

Мада не е ни потребно ... човек на електро да *препишува* со А4 формат листови извадени на МАСА ... треба или да е луд или да го боли цеф за се ...

Кога има увид ? Кај типкава е на 31 ...кај Коста кога има знаеш/знае некој ?

Х

Ханзо

Гостин
Фрау Елена фром зи Гештапо? Супер си е бе, си ја врши работата. :) А Чорбев е ѕвер, само една аудиториска ми има држено, и може 50 пати спомна вијагра спам за 45 минути. :)

Член од
11 септември 2008
Мислења
106
Поени од реакции
89
Фрау Елена фром зи Гештапо? Супер си е бе, си ја врши работата. :) А Чорбев е ѕвер, само една аудиториска ми има држено, и може 50 пати спомна вијагра спам за 45 минути. :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
me iznasmea zimi se

Сакаш сведок да ми бидеш кај Коста :D ?

Мада не е ни потребно ... човек на електро да *препишува* со А4 формат листови извадени на МАСА ... треба или да е луд или да го боли цеф за се ...

Кога има увид ? Кај типкава е на 31 ...кај Коста кога има знаеш/знае некој ?
Jas i plus 30 dusi.Nema kade da odi.:pos2:
Inace Dr Kosta Mitreski mislam deka e sekoj raboten den od 12 do 14 casot kaj aneks vo negova kancelarija ama ne me fakaj za zbor jas taa nedela bev kaj nego tamu bese vo toa vreme.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Денеска беше некој да се запише во прва година?

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Хехе..А да не беше некој на подготвителните часови од тука?
Математика немам поим како се вика професорката ( не се претстави ),а физика Ласко..Баш е добар :) Ако тој ми биде асистент по физика добро ќе е ..:smir:

Х

Ханзо

Гостин
За физика немајте гајле, и Ласко и Лихнида се супер. Патем, на сите новозапишани колеги и колешки им посакувам добредојде...и после трите точки треба да пишува „во пеколот“ ама не е толку страшно...ако не фатите леукемија од лабораториските по физика 2. :)

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Хмм..Ласко е добар,а Вера мислам дека ја спомна..:toe:
Има професорка Вера Горгиева?:smir:

Х

Ханзо

Гостин
Има, ама не ја знам, во поглед на pros&cons. :) Мене Христина Спасевска ми предаваше, она е исто така супер.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Хмм..Ласко е добар,а Вера мислам дека ја спомна..:toe:
Има професорка Вера Горгиева?:smir:
Верка??? Пази се малце од неа опасна е. Нејзиниот глас се слуша најмногу до 3-4 ред, не запишува кој е присутен, раскажува исто како во книгата, многу е досадно на часот, така да нее баш за седење :smir: Една од построгите, ако не и најстрога физичарка (според споделените мислења со колегите). Сака детален одговор на прашањата на колоквиум/испит и крсти се да не дојде на часот кога ќе правите домашно (ова ви е исто како тест, да знаете. Научете ги одговорите и задачите пред да дојдете на час) од причини што знае ептен да ги побрка групите и да ја размести цела паралелка. Ласко е фин, само да не ти се падна на лабораториски оти некојпат знае за ситници да те измачи. Мислам дека ќе имате интересни случки со него оти од време на време знае да се однесува како еден од тие научниците на цртаните филмови. Пазете ги моментите кога ќе се замисли и ќе ја отвори устата :pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Верка??? Пази се малце од неа опасна е. Нејзиниот глас се слуша најмногу до 3-4 ред, не запишува кој е присутен, раскажува исто како во книгата, многу е досадно на часот, така да нее баш за седење :smir: Една од построгите, ако не и најстрога физичарка (според споделените мислења со колегите). Сака детален одговор на прашањата на колоквиум/испит и крсти се да не дојде на часот кога ќе правите домашно (ова ви е исто како тест, да знаете. Научете ги одговорите и задачите пред да дојдете на час) од причини што знае ептен да ги побрка групите и да ја размести цела паралелка. Ласко е фин, само да не ти се падна на лабораториски оти некојпат знае за ситници да те измачи. Мислам дека ќе имате интересни случки со него оти од време на време знае да се однесува како еден од тие научниците на цртаните филмови. Пазете ги моментите кога ќе се замисли и ќе ја отвори устата :pos2:
Маргарета е најстрога од тие по Физика, колку што имам слушнато испрашува на час. За среќа мене ми предаваше само една недела :)))
Иначе за домашното кај Верка поени дава само ако имаш положено на колоквиуми, ако пак положиш на испит џабе си правел домашни, ни пола поен нема да добиеш.

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Маргарета е најстрога од тие по Физика, колку што имам слушнато испрашува на час. За среќа мене ми предаваше само една недела :)))
Иначе за домашното кај Верка поени дава само ако имаш положено на колоквиуми, ако пак положиш на испит џабе си правел домашни, ни пола поен нема да добиеш.
МАРГА не е строга МАРГА е злобна :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Да не знае некој:

1. Кога и се консултациите на Лошковска, више срамота е ова со оценкиве што не си ги зиам навреме. :pos:
2. Кога се уписите за не-прва година, и дали тогаш треба да се одберат изборните предмети?
3. Некоја препорака или непрепорака за изборни предмети за ИКИ, втора година?

фала :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom