Некој да го одговори PS-от на Џену?P.S. Некој од постариве колеги да сподели што треба да им однесеме за упис?
Виски и кока кола :pos2:Некој да го одговори PS-от на Џену?
NOWEI! :OПарички треба кога се упишувате. Другото мислам се зима од факултет
тк софтвер бил најлесен предмет и сите го зимале....Ќе има на страната се, така да не се брзајте.
А некој од постарите колеги да ми каже за втора година ТК дали да си изберам телекомуникациски софтвер??
од еден другар што се бавта таму со сојузи едно друго , вчера ми рече дека од прва рака , сигурно ке немало казнена сесија!!!!!Не знам дали да им честитам на тие што ги примиле, или да им изразам сочувство...
Нема врска, ај честито!
А за постарите... што бидна сега, ќе има ли казнена или не? Сто муабети се свртија деновиве.
WEI!!NOWEI! :O
Ти кажав еднаш, втор ти потврди. Your choiceЌе има на страната се, така да не се брзајте.
А некој од постарите колеги да ми каже за втора година ТК дали да си изберам телекомуникациски софтвер??
Казнена нема 99%. За презапишување нема казна, си плаќаш колку кредити си запишал во семестар по цена на кредитот во државна квота 204 денари. Освен ако презапишуваш по трет пат леташ у приватна квота. Do the mathтк софтвер бил најлесен предмет и сите го зимале....
--- надополнето ---
од еден другар што се бавта таму со сојузи едно друго , вчера ми рече дека од прва рака , сигурно ке немало казнена сесија!!!!!
--- надополнето ---
прашање до постарите колеги, за презапишување на предмет се плака некоја казна (нешто слушнав по кредит од предмет се плакало ) ???
презапишувам физика и СП а на државна квота сум на тк....
позз
Сегде има, и на факултет, и таму каде што продаваат тетратки, итн. Минатата година чинеа околу 400 денари, мислам.lugje a indeks i legitimacija od kade mozam da kupam ??? ima na fakultetot ili moram od nekoja knizara vo centrar da baram ??? i znae nekoj kolku pari e od prilika ??? fala odnapred
http://www.mediafire.com/?5wbmwc615254mm0Падната е страната на ФЕИТ, а морам денеска уплатите да ги завршам (не мислам у понеделник у последен момент да трчам по банки и факс),