Факултет за Електротехника и информациски технологии

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Државна квота на ТК, се гледаме од Септември :))

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Парички треба кога се упишувате. Другото мислам се зима од факултет

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ќе има на страната се, така да не се брзајте.

А некој од постарите колеги да ми каже за втора година ТК дали да си изберам телекомуникациски софтвер??

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Не знам дали да им честитам на тие што ги примиле, или да им изразам сочувство... :)

Нема врска, ај честито!

А за постарите... што бидна сега, ќе има ли казнена или не? Сто муабети се свртија деновиве.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334

А некој од постарите колеги да ми каже за втора година ТК дали да си изберам телекомуникациски софтвер??
тк софтвер бил најлесен предмет и сите го зимале....

--- надополнето ---

Не знам дали да им честитам на тие што ги примиле, или да им изразам сочувство... :)

Нема врска, ај честито!

А за постарите... што бидна сега, ќе има ли казнена или не? Сто муабети се свртија деновиве.
од еден другар што се бавта таму со сојузи едно друго , вчера ми рече дека од прва рака , сигурно ке немало казнена сесија!!!!!

--- надополнето ---

прашање до постарите колеги, за презапишување на предмет се плака некоја казна (нешто слушнав по кредит од предмет се плакало ) ???

презапишувам физика и СП а на државна квота сум на тк....

позз

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
WEI!! :)

Ти кажав еднаш, втор ти потврди. Your choice

тк софтвер бил најлесен предмет и сите го зимале....

--- надополнето ---

од еден другар што се бавта таму со сојузи едно друго , вчера ми рече дека од прва рака , сигурно ке немало казнена сесија!!!!!

--- надополнето ---

прашање до постарите колеги, за презапишување на предмет се плака некоја казна (нешто слушнав по кредит од предмет се плакало ) ???

презапишувам физика и СП а на државна квота сум на тк....

позз
Казнена нема 99%. За презапишување нема казна, си плаќаш колку кредити си запишал во семестар по цена на кредитот во државна квота 204 денари. Освен ако презапишуваш по трет пат леташ у приватна квота. Do the math

Член од
10 февруари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
lugje a indeks i legitimacija od kade mozam da kupam ??? ima na fakultetot ili moram od nekoja knizara vo centrar da baram ??? i znae nekoj kolku pari e od prilika ??? fala odnapred :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
lugje a indeks i legitimacija od kade mozam da kupam ??? ima na fakultetot ili moram od nekoja knizara vo centrar da baram ??? i znae nekoj kolku pari e od prilika ??? fala odnapred :)
Сегде има, и на факултет, и таму каде што продаваат тетратки, итн. Минатата година чинеа околу 400 денари, мислам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај некој од постарите и поискусните колеги на Ики да ме советува што изборен предмет да одберам со Интернет Програмирање.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Падната е страната на ФЕИТ, а морам денеска уплатите да ги завршам (не мислам у понеделник у последен момент да трчам по банки и факс),

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Kajgana Shop

На врв Bottom