Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
27 јуни 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Сакам да купам печатач и се згледав во еден SAMSUNG ML-1640 но незнам колку чини тонерот за него инаку тој е евтин околу 3000 ден.Некој ако сака да ме посоветува за модел некој но да не е многу скап може да е само црно бел не ми треба во боја Ве молам кажете совет

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Може некој да ми каже е-маил о проф. Арсен Арсенов?
aarsenov@feit.ukim.edu.mk

Сакам да купам печатач и се згледав во еден SAMSUNG ML-1640 но незнам колку чини тонерот за него инаку тој е евтин околу 3000 ден.Некој ако сака да ме посоветува за модел некој но да не е многу скап може да е само црно бел не ми треба во боја Ве молам кажете совет
Од кога тоа електроинжeнерите станале специјалисти за печатачи :)

Член од
27 јуни 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Прашањето не ти е на место.Сакав само лично мислење од нечие искуство

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Прашањето не ти е на место.Сакав само лично мислење од нечие искуство
Не беше прашање, само констатација.
Сакав да кажам дека си ја згрешила темата каде што треба да го поставиш прашањево

Прашај тука, сигурен сум дека ќе ти помогне некој :smir:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13583

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=809

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
^ И мене, ако може. :smir:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Кој има искуство со математика усното кај Кујумџиева - Николоска д-р Марија ?Оваа е изгледа познатата "баба" , ако е таа претпоставувам е*ава матер на усното :uvo:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Утре што ќе правиме се знае ли?

едит:
Pocituvani kolegi,

Testot po OOP za A paralelka sto treba da se odrzi vo vtornik (30.03.2010) nema
da se odrzi poradi toa sto ovoj den e proglasen za neraboten.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.982
Поени од реакции
7.123
Кој има искуство со математика усното кај Кујумџиева - Николоска д-р Марија ?Оваа е изгледа познатата "баба" , ако е таа претпоставувам е*ава матер на усното :uvo:
Таа е брат. Ебава на усното тоа е факт. Нема да ти штети нешто за изведување да си научиш на памет ќе ти се најди. И колку што можиш пошироко, поразвлечено пишувај за да изгледа дека имаш повеќе страни напишано.

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Таа е брат. Ебава на усното тоа е факт. Нема да ти штети нешто за изведување да си научиш на памет ќе ти се најди. И колку што можиш пошироко, поразвлечено пишувај за да изгледа дека имаш повеќе страни напишано.
А од кај бара да се учи усното, има нешто книга , скрипта ? За мат2 станува збор

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
А од кај бара да се учи усното, има нешто книга , скрипта ? За мат2 станува збор
Книга од нејзе нема. Мене ми предава и со скрипти иде усното кои постојано заборава на време да ги остави. А за учење од кај до кај јас не знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom