Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да купам печатач и се згледав во еден SAMSUNG ML-1640 но незнам колку чини тонерот за него инаку тој е евтин околу 3000 ден.Некој ако сака да ме посоветува за модел некој но да не е многу скап може да е само црно бел не ми треба во боја Ве молам кажете совет

Може некој да ми каже е-маил о проф. Арсен Арсенов?

aarsenov@feit.ukim.edu.mk

Сакам да купам печатач и се згледав во еден SAMSUNG ML-1640 но незнам колку чини тонерот за него инаку тој е евтин околу 3000 ден.Некој ако сака да ме посоветува за модел некој но да не е многу скап може да е само црно бел не ми треба во боја Ве молам кажете совет

Од кога тоа електроинжeнерите станале специјалисти за печатачи :)

Прашањето не ти е на место.Сакав само лично мислење од нечие искуство

Прашањето не ти е на место.Сакав само лично мислење од нечие искуство

Не беше прашање, само констатација.
Сакав да кажам дека си ја згрешила темата каде што треба да го поставиш прашањево

Прашај тука, сигурен сум дека ќе ти помогне некој :smir:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13583

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=809

Кој има искуство со математика усното кај Кујумџиева - Николоска д-р Марија ?Оваа е изгледа познатата "баба" , ако е таа претпоставувам е*ава матер на усното :uvo:

Утре што ќе правиме се знае ли?

едит:
Pocituvani kolegi,

Testot po OOP za A paralelka sto treba da se odrzi vo vtornik (30.03.2010) nema
da se odrzi poradi toa sto ovoj den e proglasen za neraboten.

Кој има искуство со математика усното кај Кујумџиева - Николоска д-р Марија ?Оваа е изгледа познатата "баба" , ако е таа претпоставувам е*ава матер на усното :uvo:
Таа е брат. Ебава на усното тоа е факт. Нема да ти штети нешто за изведување да си научиш на памет ќе ти се најди. И колку што можиш пошироко, поразвлечено пишувај за да изгледа дека имаш повеќе страни напишано.

Таа е брат. Ебава на усното тоа е факт. Нема да ти штети нешто за изведување да си научиш на памет ќе ти се најди. И колку што можиш пошироко, поразвлечено пишувај за да изгледа дека имаш повеќе страни напишано.
А од кај бара да се учи усното, има нешто книга , скрипта ? За мат2 станува збор

А од кај бара да се учи усното, има нешто книга , скрипта ? За мат2 станува збор

Книга од нејзе нема. Мене ми предава и со скрипти иде усното кои постојано заборава на време да ги остави. А за учење од кај до кај јас не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom