- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.676
- Поени од реакции
- 4.155
Јасно, немав прочитано претходно зошто му треба сетаповтоа е гејминг процесор
Јасно, немав прочитано претходно зошто му треба сетаповтоа е гејминг процесор
Makar shtoj as bi zel bilo koj polnac so 19V i ako ne pasuva peiklucokot bi namestio od onie Universal polnaci shto gi ima na buvljak.Прегледај го приврзокот 388497Никаде неможам да најдам ваков полнач за лаптоп, помош?
Жалење ....Сакам да земам втори монитор, претежно за работа. Би го користел за гејминг од PS4 и филмови. Изборот ми спадна на овие два:
Acer Vero V227QBbiv - 60€
Acer Nitro VG220Qhbmiix - 100€
Гуглнете ги за да видите спецификации.
Значи нема голема разлика меѓу двата монитори освен refresh rate (75/100) и (4ms/1ms).
Пресудна за сега ми е цената, првиот го најдов на намаление и не знам колку се исплаќа да додавам +40€.
Дајте луѓе препорачајте некое micro-ATX куќиште кое ќе биде пристојно за на биро, ќе има добра вентилација, и нема да кошта колку еден бубрег?
Друже, кога реков микро-АТХ мислев на micro па дури и ITX…
Верувам дека за парите е топ…Прегледај го приврзокот 389904
Momentano najdobroto vo Deutschland za mali pari.Cel PC so soludni performansi.
Ti go kupuva nekoj od Amazon i ti go prajca pi Avtobus.
Пребираш и ти сега . Собери асално пари и пушти нозе слободно . Земи асално ако земаш . Ќе ти фали после нешто и пак ќе се крпиш . Еднаш плати скапо и не се замарај. Имаш конфигурација половни од 15-20к асални.Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинтiablo IV )
Togash edno od ovie odberi.Верувам дека за парите е топ…
Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинт Diablo IV )
А да ми стои на бирото без проблем , и тоа understated, без светла од рингишпил…
Има Dell такви ствари, али за 50% од таа цена ја ќе направам 50% појак компјутер…
П.С. и нејќам олл н уан, ако е за така имам лаптоп…
Low budget Gaming PC: H81, Core i7 4790, 16GB DDR3-1866, GTX 1060 6GB, 240GB SSD + 500GB HDD - 18.500 ден.Верувам дека за парите е топ…
Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинт Diablo IV )
А да ми стои на бирото без проблем , и тоа understated, без светла од рингишпил…
Има Dell такви ствари, али за 50% од таа цена ја ќе направам 50% појак компјутер…
П.С. и нејќам олл н уан, ако е за така имам лаптоп…
Ostaj go coekot be!Пребираш и ти сега . Собери асално пари и пушти нозе слободно . Земи асално ако земаш . Ќе ти фали после нешто и пак ќе се крпиш . Еднаш плати скапо и не се замарај. Имаш конфигурација половни од 15-20к асални.