- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.141
- Поени од реакции
- 42.879
Еве едно добро, Lian Li 011, поефтино не верувам дека ни има пошто нема некој пазар за овие куќишта.
Go vide mojot link? 30€Еве едно добро, Lian Li 011, поефтино не верувам дека ни има пошто нема некој пазар за овие куќишта.
За играње си имам X/box S фала…Па сеа шо го ебам,нека не плаче за 100е сака да игра 7daystodie
океј мистер Бит Пазар, знам дека на бувљак се поефтини но не сите сакаме чкартоина.Go vide mojot link? 30€
Za 7500 denari ce dojdi do München i ce si go zemi so sebe!
Shetanjeto ce mu izlezi gratis.
Не знам што не се разбираме…Ме боли кога ефтино сакаш . Ти викам да бидеш господин човек.
Пушти малку џебот и земи си нешто ок.
И јас имам сони 4, лаптоп,статичен,таблет,3 телефона и најново ми е СтимДекот .
И то.
Епа ај… давај тогаш предлог…Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Првиот го влечев од 2006 со крпење до 2018 година .Аемце тогашно
Сеа земав ново. Лупнав 57.000мкд тачно и не жалам .
Еднаш плаќаш скапо ама асално е и не се замараш.
Вака да купувам ефтино за една година и само да се крпиш,ти доаѓа поголем цех на пари . Само фрлаш де напојување,де графичка итн . Поента ми е оти се потрошни делови,тие највеќе страдаат .
Земаш скупо ама да е издржливо .
E sto sakas ti?океј мистер Бит Пазар, знам дека на бувљак се поефтини но не сите сакаме чкартоина.
Што конфигурација зема?Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Вака да купувам ефтино за една година и само да се крпиш,ти доаѓа поголем цех на пари . Само фрлаш де напојување,де графичка итн . Поента ми е оти се потрошни делови,тие највеќе страдаат .
Kaj mene samo prozessorot e preku 500€Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Ова сега брзо ти е земено?Amd5600,b550,nvidia1060,ssd i hdd 1tb ,ram 16 Kingston rgb 3600x2. Dvd rezac ...plukajte ama bez toga ne moga ....go plastiv 850mkd
Скапичко некако...Amd5600,b550,nvidia1060,ssd i hdd 1tb ,ram 16 Kingston rgb 3600x2. Dvd rezac ...plukajte ama bez toga ne moga ....go plastiv 850mkd
ми треба добар гејминг монитор,најмалку 24 инчен до 27 инчен . секако hz да е добар и преферирам ips монитир,ако не,идам со вга .
иам буџет до 13 иљади денари .
па еден ми нуди под гаранција е уште 8000 мкд .Бенкју ама вгаAnhoch PC Market Online - Monitor 27" AOC Q27G2S Gaming IPS 1ms, 165Hz, 2560×1440, G-Sync, HDR, 2xHDMI, DP, Black-Red
Anhoch PC Market Online Монитори, Проектори и опрема Монитори Monitor 27" AOC Q27G2S Gaming…www.anhoch.com
Поубав за парите амин, никако само не купувај MSI.
Ако купуваш, купи AOC, Samsung, BenQ