- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.455
- Поени од реакции
- 43.320
Еве едно добро, Lian Li 011, поефтино не верувам дека ни има пошто нема некој пазар за овие куќишта.
Go vide mojot link? 30€Еве едно добро, Lian Li 011, поефтино не верувам дека ни има пошто нема некој пазар за овие куќишта.
За играње си имам X/box S фала…Па сеа шо го ебам,нека не плаче за 100е сака да игра 7daystodie![]()
океј мистер Бит Пазар, знам дека на бувљак се поефтини но не сите сакаме чкартоина.Go vide mojot link? 30€
Za 7500 denari ce dojdi do München i ce si go zemi so sebe!
Shetanjeto ce mu izlezi gratis.
Не знам што не се разбираме…Ме боли кога ефтино сакаш . Ти викам да бидеш господин човек.
Пушти малку џебот и земи си нешто ок.
И јас имам сони 4, лаптоп,статичен,таблет,3 телефона и најново ми е СтимДекот .
И то.
Епа ај… давај тогаш предлог…Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Првиот го влечев од 2006 со крпење до 2018 година .Аемце тогашно
Сеа земав ново. Лупнав 57.000мкд тачно и не жалам .
Еднаш плаќаш скапо ама асално е и не се замараш.
Вака да купувам ефтино за една година и само да се крпиш,ти доаѓа поголем цех на пари . Само фрлаш де напојување,де графичка итн . Поента ми е оти се потрошни делови,тие највеќе страдаат .
Земаш скупо ама да е издржливо .
E sto sakas ti?океј мистер Бит Пазар, знам дека на бувљак се поефтини но не сите сакаме чкартоина.
Што конфигурација зема?Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Првиот го влечев од 2006 со крпење до 2018 година .Аемце тогашно![]()
Вака да купувам ефтино за една година и само да се крпиш,ти доаѓа поголем цех на пари . Само фрлаш де напојување,де графичка итн . Поента ми е оти се потрошни делови,тие највеќе страдаат .
Kaj mene samo prozessorot e preku 500€Преминуваме у друга тема, ама уба е за муабет .
Првиот го влечев од 2006 со крпење до 2018 година .Аемце тогашно
Ова сега брзо ти е земено?Amd5600,b550,nvidia1060,ssd i hdd 1tb ,ram 16 Kingston rgb 3600x2. Dvd rezac ...plukajte ama bez toga ne moga ....go plastiv 850mkd
Скапичко некако...Amd5600,b550,nvidia1060,ssd i hdd 1tb ,ram 16 Kingston rgb 3600x2. Dvd rezac ...plukajte ama bez toga ne moga ....go plastiv 850mkd
ми треба добар гејминг монитор,најмалку 24 инчен до 27 инчен . секако hz да е добар и преферирам ips монитир,ако не,идам со вга .
иам буџет до 13 иљади денари .
па еден ми нуди под гаранција е уште 8000 мкд .Бенкју ама вга![]()
Anhoch PC Market Online - Monitor 27" AOC Q27G2S Gaming IPS 1ms, 165Hz, 2560×1440, G-Sync, HDR, 2xHDMI, DP, Black-Red
Anhoch PC Market Online Монитори, Проектори и опрема Монитори Monitor 27" AOC Q27G2S Gaming…www.anhoch.com
Поубав за парите амин, никако само не купувај MSI.
Ако купуваш, купи AOC, Samsung, BenQ