Факти за компјутерските делови и мали совети за шопинг

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Дали замена на скршено џекче за слушалки на лаптоп стварно кошта од 800-1000 денари или сакаат да ме ограбат?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Не знам, ама жити се кажи како личноста успеала да го направи тоа?!

Siljo

Mercenary
Член од
20 јуни 2009
Мислења
71
Поени од реакции
34
Имам 4 години стар HP Probook4710s перфектно сочуван нема грепка(користен како стационерен) само што има 150 Гига хардиск колку би можел да му извадам пари да го продадам?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Има некој користено ваков кулер? Прв пат гледам вакво нешто, па и да го има во Македонија и изгледа практично, ама ме интересира каков е кулерот - дали врши работа, дали е бучен? :)

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70
Вредит ова конфигурацијава од 19990 да се земит заедно со монитор или може да се склопит нешто поасолно? Дали може пример да се земе помал монитор и друга графичка зошто овај монитор би бил оверкил за 610 GT + 2 GB VRAM за џабе, никогаш не ќе се искористат?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Некој совет за делови за конфигурација од каде да купувам, т.е. каде се добри, а истовремено и ефтини ?
Пример за Сет што ќе кажете ?

Член од
4 декември 2013
Мислења
198
Поени од реакции
70
Некој совет за делови за конфигурација од каде да купувам, т.е. каде се добри, а истовремено и ефтини ?
Сетек и Aнхоч за делови се најдобри :)

Член од
15 јуни 2007
Мислења
70
Поени од реакции
20
Сет ги носат сите работи кај нас (главни дистрибутери се) но по мое искуство се малку поскапи од Анхоч. Прво види кај Анхоч па ако го нема тоа што го бараш или е иста цена или поскапо земи си го од Сет.

Kajgana Shop

На врв Bottom