ФФМ - Фудбалска Федерација на Македонија

Кој е главен виновник за последното место на Македонија во квалификациската група?

• Вкупно гласачи
    181
M

Macedon1um

Гостин
borec ima eden od najmalite budgeti vo 1. MFL, do tolku e skrzav koco, pa sega placi deka ne dobiva pomos od FFM za da imaat povise uspeh so toj mizeren budget. navodno na igracite so meseci im dolzi plati, sto se tie krivi? gi pratam intenzivno natprevarite od 1. MFL i borec definitivno ne e klub koj e loso tretiran od sudiite.

celiov muabet na koco e voglavno od edna pricina:
SDSM ima ogromni bolki sto ne mozat da go smenat sejdini i da stavat nivni covek na vrvot na FFM za tie da gi kradat parite mesto nekoj drug. no ne mozat lesno da vlezat vo tie strukturi bidejki se zastiteni od FIFA/UEFA. tie porano uste ilco sakaa so sila da go trgnat, ama FIFA/UEFA ke gi isfrlese site reprezentacii od natprevaruvanjata, pa ja svitkaa opaskata. ilco posle sepak zamina zaradi pritisokot, pa sedna meti na foteljata koj e covek na DUI i normalno tie go stitat. koco se nadevase vo opstinskiot sojuz da smeni nesto bidejki preku niv posle moze da se vlijae i pri glasanjeto za toa koj ke bide na celo na FFM, ama ne mu uspea pa sega placi ko malo dete.

ako navistina mu e bitna idninata na borec togas neka go otvori novcanikot i neka go zasili timot, ama pomili mu se parite nego borec.
Не е битно дали Кочо е скржав и колку инвестирал, он е бизнисмен и сигурно не е будала да инвестира во бунар без дно каде што на секој чекор спрепки ти прават

Битно е тоа дека не смеат вакви работи во 1 фудбалска лига да се случуваат, кај го има тоа да преставници на тимот влегуваат кај судии на полувреме и да нема никаков записник од дешавката ? Па не ти е ова 4та Занзибарска лига да се случуваат такви работи, не ни навлегувам во досудените 2 пенали во второ полувреме дали биле реални или не. Сега наместо Кочо да продолжи да инвестира во клубот ќе се вратат во 3та лига, систематски ги уништуваат сите тимови што ќе пркнат

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
Борец пред 10 години беше 3 лига. И не знам зашто само он се буни од свите. Судије како судије увек ги фаворизирав екипе како Шкендију и Шкупи, затој што морав да му се увлачав на Сејдини у гузицу. Иначе нема да ги има на списакат . Колко губи Борец толко губив и други помали екипе.

M

Macedon1um

Гостин
Борец пред 10 години беше 3 лига. И не знам зашто само он се буни од свите. Судије како судије увек ги фаворизирав екипе како Шкендију и Шкупи, затој што морав да му се увлачав на Сејдини у гузицу. Иначе нема да ги има на списакат . Колко губи Борец толко губив и други помали екипе.
Pa oti nikoj ne se buni za toa sme dojdeni na ova deredze, koja nekoj pohrabar kako Koco konecno ke krene glas namesto da go podrzime kako narod nie seir fakjame placko bil

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.770
Поени од реакции
2.329
Pa oti nikoj ne se buni za toa sme dojdeni na ova deredze, koja nekoj pohrabar kako Koco konecno ke krene glas namesto da go podrzime kako narod nie seir fakjame placko bil
Ја не рекна дек бил плачко. И немој погрешно да ме разбереш, ја не га познавам човекат лично.Видувал сам га само на ТВ с'с Заева. Мене само ме чуди зашто ќутеше док беше дел од власт. Тој не ми е јасно.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.554
Поени од реакции
1.553
Не е битно дали Кочо е скржав и колку инвестирал, он е бизнисмен и сигурно не е будала да инвестира во бунар без дно каде што на секој чекор спрепки ти прават
па инвестирање во било кој фудбалски клуб во Македонија ти е бунар без дно.

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.179
Поени од реакции
5.874
koco, ti li si?! smesen si, demek koco bil hrabar i negovata zelba e fer natprevaruvanje, komedija. vleguvanje kaj sudiite i slicni raboti se makedonska praksa od pamti vek vo fudbalot, taka bilo sekogas bez vrska dali nekoj od SDSM, VMRO ili kako sega od DUI bil na vlast, a i vo bliska idnina nema da se smeni, najmalku ako nekoj milenik na koco ja prezemi FFM. na koco samo mu e krivo sto ne sedi negov covek na foteljata za on da moze da gi dupi protivnicite so nepravda.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.902
Поени од реакции
23.579

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.902
Поени од реакции
23.579
ФФМ со реакција

Племе би му ебал на Наумче и на оној Дарко што на секој начин пробуваат да влезат во ФФМ да лапаат кеш.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361

Шкендија бе се буни нешто против ФФМ. :lolzz::lolzz:
Албански клуб нешто се буни против ФФМ, бе.... rofl

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.554
Поени од реакции
1.553
па ни они немаат претставник во ОФС Тетово. денес и Шкендија и Тетекс договорено истовремено изглеа со проглас против ФФМ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363

Шкендија бе се буни нешто против ФФМ. :lolzz::lolzz:
Албански клуб нешто се буни против ФФМ, бе.... rofl
Па не треба албанскиве клубови да се миленици на владава?
А крајниот гол на моменталнава приказна е владава да бутне свој човек во федерацијата и да се контролира истата од таму.

Ако ова е точно, онда ми држи вода ова, не ми е толку чудно

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594

Заслужено, со оглед на тоа дека името на ФФМ не го даваат под притисок на сите белосветски сили. 300.000 евра си разделиле еј на грб на играчите, а тука некои експерти тврдат дека супер работеле и ја бранеле Маќедонија од соросоидот Пандев.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746

Заслужено, со оглед на тоа дека името на ФФМ не го даваат под притисок на сите белосветски сили. 300.000 евра си разделиле еј на грб на играчите, а тука некои експерти тврдат дека супер работеле и ја бранеле Маќедонија од соросоидот Пандев.
А шо мислиш, зашо запињаат да ги сменат?
Сигурно не за љепе очи, туку за кешот шо се врти таму.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
А шо мислиш, зашо запињаат да ги сменат?
Сигурно не за љепе очи, туку за кешот шо се врти таму.
Да де, глупаво е да се верува во "Еј овие не ги бива, ама тие следните кога ќе дојдат, има све фер да прават!"

Ако успее тејковеров на СДСМ во ФФМ уште бетер ќе крадат.

А ние тука ќе си јадеме гомна на форуми дали едниве подобро краделе или не

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301

:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom