A
Alexander Nevsky
Гостин
Дај бе доста се бламираш со некакви проалбански текстови во кои само ти веруваш.Ме заболе мене дали ти веруваш или не , јас ти кажувам што разговараат албанците меѓу себе (не е разговор албанец србин) за оваа тема.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 00:28 ---
Не реков фотомонтажа , само се насмеав на постот , што е вистина , русите трпеа за леб , од кај сега кај нив фотоапарат. :р
За разлика од тебе што веруваш во све што ќе чуеш од браќата срби и руси , јас се трудам да проверам.
Најдов постар материјал од српски сајт , таму не прочитав чудо и мудо , туку прочитав дека Рамуш им се фрлил на русите.
Еве и албанските постари извори го потврдуваат тоа што го велат албанците за нокаутирањето на двајца руси од Рамуш:
Додека контингентот на руски војници беше поставен на Косово , на 23 мај 2000 , кај мостот во село Лажица малтретиран е Рамуш Харадинај , председател на ААК.
Причината беше носењето на две оружја од страна на Рамуш иако за нив имаше дозвола но со поминат рок. Иако во медиуми не се прикажани деталите од малтретирањето и тепачката , сведоците велат дека Рамуш првин тепал (сфоит точно не знам што е) двајца руски војници , но потоа бил ангажиран Спецназ (руска специјална единица).
http://zeriikosoves.org/index.php?option=com_content&view=article&id=671:zbulohet-dhe-zyrtarizohet-koalicioni-kgb-svr-udb-&catid=1:politike&Itemid=2
Во силите на КФОР не смее да учествува никава специјална единица од земјите учесници. СПЕЦНАЗ втф? Ебати логичкиот пристап.... Наредно чекам да пишеш дека Фоките се мировни трупи на Америка
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Биди сигурен ако имало на терен припадници на СПецназ гру не Рамче, не Рамбо абе и Чак Норис немало да го спасат.