грешип и тоа многу... имам заврешно на фон 3 год. на факул . за детек и бесбедност , сега сум на специалистичи студии како вонреден, а вработен сум во МВР ( инспек. на крвни деликти ) .. дипломата е валидна и призната ви РМ а истотака и во странство ... биди поздравена...не сум на фон, колега
Дипломата. Не ја бива за ништо
На ФОН, ама употребив малце сарказам, онака да им се поќефи на колегите од државните.А вие на кој универзитет студирате ??
Не си баш најс како што си се пишала
што не сте отишле на американ ако ви дошло до приватен? тоа е едно што се поштува од приватните, а до плукање не ми ни дошло. Ми е гајле. Останете ми поздравени
На ФОН, ама употребив малце сарказам, онака да им се поќефи на колегите од државните.
Секоја година иста приказна без основа. Да му умре на комшијата козата, оти јас немам.
Може ли да ми кажеш од каде ти е оваа информација, на a1 кажаа дека марката ке биде Dell,а какви дел никаде не спомнаа, сигурна ли ти е оваа информација.Мислам дека за едноставни работи како за сурфање на интернет и сл. работи се таман, плус и практични се доста.
А инаку Dell Latitude се лаптопите:
http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-latitude-2100?c=us&l=en&s=hied
Од оваа година униформите не се задолжителни.Може ли да ми кажеш од каде ти е оваа информација, на a1 кажаа дека марката ке биде Dell,а какви дел никаде не спомнаа, сигурна ли ти е оваа информација.
И дали ке се носат униформи оваа година на фон, бидејки не пишува никаде да се уплате посебно за нив.
Може ли да ми кажеш од каде ти е оваа информација, на a1 кажаа дека марката ке биде Dell,а какви дел никаде не спомнаа, сигурна ли ти е оваа информација.
И дали ке се носат униформи оваа година на фон, бидејки не пишува никаде да се уплате посебно за нив.