А
Ајсшутер
Гостин
Фиромциве види ги дигнале раце се 'гордеат' изгледа
za ova si vo pravo nie site sakame nekoj drug da ni ja zavrsi rabotava no ne moze takaДора Бркојани е во Пекинг, води дипломатска војна. Бранко Црвковски е во Турција, си ги лади ножните табани. Никола Гвуевски гласа закони по 18 пати. Антонио Милошевски гњури во песок и повремено си игра со табаните на Бранко. Али Ахмети е во трип, не пиел апчиња синоќа. Оној нашиот амбасадор во Кина сака да пребега за Швицарска, поголема пензија давале таму... Е навистина за ништо не не бива.
И уште свршаваат (задоволни фаци) на тоа фиром :kesa:Абе Дора Бакојани е таму, во Пекинг. Бркала, се карала, правела... и успеа! Свака и част, љубим ти руке господине.
Ние немаме претставници таму. Освен спортистите кои праќаат бакнежи по публиката која вика Former Yugoslav Republic of Macedonia, Former Yugoslav Republic of Macedonia.... je je je.. :nenene:
Stom nemalo SDSM-ofci ,trebalo premierot da otide da ja podrzi delegacijata na VMRO-ofcite ,ili pak mozel on da go nosi onoj transparentot so FYROM.Нема СДСМ-офци сигурно па за то не му е интересно да биди таму
Aм ФУРОМ е олицетворение на СДСм бе бачко... шчо сакаш.... иначе била на власт и за време ОИ ама ОИ не се фундаменталното прашање туку тоа што го направија .... и зошто на ОИ сме под ФУРОМ исто како и во ООН ... едноставно нели некој тоа го сакаат жешко...Stom nemalo SDSM-ofci ,trebalo premierot da otide da ja podrzi delegacijata na VMRO-ofcite ,ili pak mozel on da go nosi onoj transparentot so FYROM.
Steta sto SDSM ne bese na vlast ,kolku li plukanje ke imase za FYROM :ija: