- Член од
- 18 јануари 2012
- Мислења
- 381
- Поени од реакции
- 653
До сега нигде немам сретнато ваква класификација на криминалци како твојава, затоа прашав.нели ти беше јасно, та да не те замарам со цитирање бесполез
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
До сега нигде немам сретнато ваква класификација на криминалци како твојава, затоа прашав.нели ти беше јасно, та да не те замарам со цитирање бесполез
беа споменати во барањето на сјо за настаните со изборите и во снимките, затоа не ги допишав, оти и не ми се пишува овде пошто темава за мене е повеќе правни заврзлами.До сега нигде немам сретнато ваква класификација на криминалци како твојава, затоа прашав.Бидејќи криминалот во врска со принуда, закана, уцени, насилство, поткуп се провлекува низ скоро сите глави на КЗ.
Па добро тоа е за кд против изборите и изборниот систем. Не треба да се меша, принуда итн..може кај многу други кривични дела да има за кои е можна примената на институтот помилување.беа споменати во барањето на сјо за настаните со изборите и во снимките, затоа не ги допишав, оти и не ми се пишува овде пошто темава за мене е повеќе правни заврзлами.
Напротив. Треба да му се даде сето медиумско внимание што му недостасувало во животот. Совршен е човекот.Ванхојте треба да се прогласи персона нон грата во РМ. Човеков очигледно „не е со сите“. Само аматер може да дадеизјава дека „со одлуката на Уставниот Суд“ сме се оддалечиле 10 св. години од ЕУ“. А па инаку многу се приближуваме. Прво нека ја средат Грција и нејзиното вето (како и да е изведено), па после да дискутираме за „у ЕУ“. Но, ваква изјава да дава за одлука на Уставен Суд, ова е СКАНДАЛ. Прво, кој е тој да го оценува нашиот Уставен Суд. Судот донесе сосема законска одлука. Ни се случуваат преседани од „врвни“ странски политичари кои не поттикнуваат и тераат да живееме противзаконски и противуставно. Не тераат да не ја оценуваме уставноста на СЈО, а очигледно е неуставно донесено. Го тераат уставниот суд да не пресудува согласно уставот. Овде не се знае кој е луд, а кој збунет.
Прост народ, силна државаТоа си е твое мислење, со тоа мислење сме таму кај што сме. Ти пријател класичен бадијалџија со исти излитени коментари. Криво ви е што некој произведува, купува и гради за Македонија, а тоа не сте вие малодушниците и искористувачите на луѓе. Уште 100 коментари да пишеш со ваква тематика за македонците пак нема да не отргнеш од патот за силна и просперитетна држава. Јас и уште многу ќе се грижиме да не допрете раководни позиции.
Нешто сме нервозни?и повторно манипулација. Никој дури ни во тие прилепувани разговори што ги објавивте не рекол ЕДНО УБИСТВО НЕ МОЖЕШ ДА СОКРИЕШ во смисла "до кај дојде работава човек не може едно убиство да сокрие" како што се обидувате вие да манипулирате. Туку буквално тоа го вика "Убиство не може да сокриеш" во смисла не се работи за проаѓање на црвено на семафор па да скриеш. Не знам кај кого ви палат овие финти и манипулации..
и повторно манипулација. Никој дури ни во тие прилепувани разговори што ги објавивте не рекол ЕДНО УБИСТВО НЕ МОЖЕШ ДА СОКРИЕШ во смисла "до кај дојде работава човек не може едно убиство да сокрие" како што се обидувате вие да манипулирате. Туку буквално тоа го вика "Убиство не може да сокриеш" во смисла не се работи за проаѓање на црвено на семафор па да скриеш. Не знам кај кого ви палат овие финти и манипулации.
Se osekja po komentarite, nema vekje so sto da se tesite po stabovite.Цацковидна изјава е таа дека 500.000 гласачи се спорни.[DOUBLEPOST=1458223881][/DOUBLEPOST]
Се тресам од нервоза.
објавена е некаде процедурата или ова е само твое размислување?За да станете гласач кој за ДИК е спорен а за СДСМ фантомски треба да ве нема во една од базите чии податоци се вкрстуваат. Па така, ако неколку години не сте биле кај Вашиот матичен лекар или пак воопшто го немате, веднаш станувате според гласач, бидејќи вашето име ќе се јави во базата на МВР но не и во базата на Министерството за здравство. Спорни гласачи се и семејствата во кои живеат лица со три различни презимиња па така ако две ќерки по стапувањето во брак ги смениле презимињата но не и адресите или останале да живеат во домот на своите родители, стануваат спорени гласачи. Според гласач станувате и ако се преселите и ја смените адресата во личната карта но не и во пасошот, или пак, ако сте невработен и подолг период не се пријавувате во агенцијата за вработување.
Според информациите, речиси 90 отсо од овие гласачи се етнички Албанци а за повеќе од една третина од нив, МВР веќе ставило забелешка дека подолг период се исселени од Македонија.
Штотуку дознав дека сум фантом пошто исполнувам еден од овие критериуми. Фала СДС.
![]()
Република.објавена е некаде процедурата или ова е само твое размислување?