Ова на сликава има шанси и да не е ламинат, туку плочки само со таков дезен. Иначе таков или нешто слично може да најдеш во Квик степ, Ројал Инвест и Мега КумановоЗдраво луѓе, некој да ми препорача каде можам да најдам ваков ламинат?
![]()
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Blagodaram na infoto, da ova e parket mislam na fotografijata, no nijansata mi e bitna da e slicna, najdov vo Bitola nesto blisku do ova temno siv.Ова на сликава има шанси и да не е ламинат, туку плочки само со таков дезен. Иначе таков или нешто слично може да најдеш во Квик степ, Ројал Инвест и Мега Куманово![]()
Мене ова ми личи на плочки. Евентуално можеби на паркет од бамбус или ламинат, но со заоблени рабови. Ако сакаш плочки, еве ти нешто такво слично, а ако сакаш ламинат има ваков сличен ,,горен ламинат".Blagodaram na infoto, da ova e parket mislam na fotografijata, no nijansata mi e bitna da e slicna, najdov vo Bitola nesto blisku do ova temno siv.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Мислам дека може, ама за да се осигураш, намачкај прво U-врска, над тоа можеш што сакаш да ставаш (абрип, глет, плочки...)Zdravo moze li dami kaze nekoj dali moze da se macka abrip direkno na cementna tula znam deka ne se praktikuva no bidejki go imam ako e mozno da go upotrebam, dali ke paga ili da se roni puka i tn. Fala
Kakva U vrskaМислам дека може, ама за да се осигураш, намачкај прво U-врска, над тоа можеш што сакаш да ставаш (абрип, глет, плочки...)
ке ти се познаваат фугите и ке пука кај иститеZdravo moze li dami kaze nekoj dali moze da se macka abrip direkno na cementna tula znam deka ne se praktikuva no bidejki go imam ako e mozno da go upotrebam, dali ke paga ili da se roni puka i tn. Fala