Упатство за fuck buddies

B

BooBojan

Гостин
Тука некој го има гледано Френдс вит бенефитс :)
Интересно е ама ретко у пракса завршува со останување другари,или ќе се фатите,или ке се испокарате.
Јас лично повеке не би правел такво нешто,бидејќи заврши на првиот начин,за на крај да се испокараме.
А си бевме супер пријатели!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Нормална девојка не поминува 2 саати пред огледало за да предизвика ,,види ме која сум,, од страна и на мажи, и на жени ;)

Ама секој со своето, нели :) ?
за мене е доволно 10 минутки да се одмие.

V

Vollstandig

Гостин
Тоа и ми беше поентата, да сватиме каде може да се полни дупката а каде не и да не мешаме другарство или нешто друго со полнење на дупка онака без чуства, за така фрли го на плочки поарно од колку да расипеш нешто или да жалиш за нешто покасно...
Друже ти имаш пореално и напредно гледање на работите, т.е разбираш кое за каде е и кога .
А луѓево мислат 21 век е , па ќе се ебеме како кучиња со кој ќе стигнеме, е тоа ти е животинско его, т.е недораснато развиено суштество во човечко тело кое по секоја цена сака да се спари.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.298
Поени од реакции
3.673
Друже ти имаш пореално и напредно гледање на работите, т.е разбираш кое за каде е и кога .
А луѓево мислат 21 век е , па ќе се ебеме како кучиња со кој ќе стигнеме, е тоа ти е животинско его, т.е недораснато развиено суштество во човечко тело кое по секоја цена сака да се спари.
И така додека не налетаа на некој/ја другар/ка со која после не ќе сака да се погледне во очи заради неколку секунди слатко задоволство бидеќи нели нема демек чувства во другарското плескање, само се празнат од желбите...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
По бројкиве од анкетава треба да заклучам дека скоро сите мои другарчиња се рембаат со другарките :confused:
За курот им е женска, кога за курот им е другарката, јааа логика.

Kajgana Shop

На врв Bottom