Упатство за fuck buddies

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.739
Поени од реакции
36.632
Најверна,чат-пат и леванка,али је непрактична маме и јебем
Непрактична и опасна - еден другар си измести дел од мускулот со нејзе, па заврши во Брза помош! :pos: #truestory (иако не е Twitter де) :pos:

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Непрактична и опасна - еден другар си измести дел од мускулот со нејзе, па заврши во Брза помош! :pos: #truestory (иако не е Twitter де) :pos:
Многу клиза со леванка.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Па да. Јас сам себе се сметам за другар, али како знам да се заебам, еј после со години си паметам. Талент ќе да е тоа.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
После врска сите се ебат на другарски со некого. Тоа се вика секс прелап.

vlay_markoman

r3k1NNz0R.mp3
Член од
24 септември 2012
Мислења
176
Поени од реакции
43
jas so drugarka od 2 godina sum imal seks zaedno ucevme bevme zaedno non stop vo skolo i duri otkako zavrsime si ideme eden kaj drug i znam da si ja opalam ako saka naravno :P a sme samo drugari

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
еднаш ви кажав,сте заборавиле
за првата другарка на нашите-генерација четрдесет и неке.
Нели тогаш се уште беа сите по селата и тоа по полињата со говедата,овците или козите.
За ова на другарска база,не треба ни лева ни десна, туку право во центар на едно динче добро испечено на сонцето му отвараш една дупка со рачката од лајцата и го пикаш тоа кавалот внатре.За брзо време си готов на другарска база.
Потоа сечеш динчето,врлаш семето и си кркаш. Кој го праел ова знае, а го праеле сите на другарска база де.

S

StormRage

Гостин
сеа гледам дека ова одамна требаше да го прочитам :D

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Еве какви барања има во огласи , како совети :LOL:
1. Имам дечко од кој ми е преку глава, сакам промена ако си за да се забавуваш те чекам!
2. Сакам секс на необични места (маса, под маса, во ходник, природа, биро,лифт,кујна) ако си истомисленик, да уживаме!
3. Тазе разведена со свој стан, после бракот сака да проба се во светот на уживањето!
4. Вдовица 52 години, со сопствен стан бара издржливи момци, може и двајца. Следува награда. Строга дискреција (од село сум)!
5. Нудам секс услуги на г-ѓи од 35 г па нагоре бесплатно...имам стан но може и кај вас!
6. Бизнисмен од Битола бара студентки без предрасуди за повремни средби, ви плаќам сместување и школување нема проблем и за странство!
7. Домаќинка бара дечки исклучиво за анален секс. Годините и националноста не се битни!
8. Возрасна и цицлеста дама бара млади да ги обучи во сексот!
9. Бизнисменка бара млади за незаборавно уживање..Богата награда!
10. Имам настрани страсти, а неможам да ги пробам, немам истомисленик- ако ти е цел врвно заедничко уживање да се најдеме!
11. Млада згодна забарка сака да се дружи со машки кои сакаат секс во стоматолошка ординација- ако си за пиши ми!
12. Згодна 24 год со изразени облини сака да запознае особи до 40г,за забава!
13. Имам 21год, немам пробано до сега ништо поврзано со секс, сакам да пробам за прв пат, ако си нежен внимателен можеш да ме побараш те чекам, Ева!
14. Сакам секс на различни места имам бујна фантазија сакаш да испробаме секаде и се?
15. Мислам на секс и сакам 24 часа на ден, ако си истомисленик дојди да се натпреваруваме!

N

NikolaMKD91

Гостин
еднаш ви кажав,сте заборавиле
за првата другарка на нашите-генерација четрдесет и неке.
Нели тогаш се уште беа сите по селата и тоа по полињата со говедата,овците или козите.
За ова на другарска база,не треба ни лева ни десна, туку право во центар на едно динче добро испечено на сонцето му отвараш една дупка со рачката од лајцата и го пикаш тоа кавалот внатре.За брзо време си готов на другарска база.
Потоа сечеш динчето,врлаш семето и си кркаш. Кој го праел ова знае, а го праеле сите на другарска база де.
Лелеее дедо Анчо ми се згади еј. Цел живот сум поборник да се купува домашно овошје и зеленчук од нашите зелени пазари. Ама откако го прочитав ова и јас ќе почнам да купувам од индустриските дињи од Веро и Рамстор со вкус на пластика. Од кај да знам утре ако купам краставици од пазар дека некој земјоделец со геј склоности не се задоволувал анално на сред нива, па после ми ја продава на зелено пазарче. Бљак :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
toa za dinceto go citam vise vo 123456 tema i sekoj pat mi ide da mu recam dva tri lafa ama ajde

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Еве какви барања има во огласи , како совети :LOL:
1. Имам дечко од кој ми е преку глава, сакам промена ако си за да се забавуваш те чекам!
2. Сакам секс на необични места (маса, под маса, во ходник, природа, биро,лифт,кујна) ако си истомисленик, да уживаме!
3. Тазе разведена со свој стан, после бракот сака да проба се во светот на уживањето!
4. Вдовица 52 години, со сопствен стан бара издржливи момци, може и двајца. Следува награда. Строга дискреција (од село сум)!
5. Нудам секс услуги на г-ѓи од 35 г па нагоре бесплатно...имам стан но може и кај вас!
6. Бизнисмен од Битола бара студентки без предрасуди за повремни средби, ви плаќам сместување и школување нема проблем и за странство!
7. Домаќинка бара дечки исклучиво за анален секс. Годините и националноста не се битни!
8. Возрасна и цицлеста дама бара млади да ги обучи во сексот!
9. Бизнисменка бара млади за незаборавно уживање..Богата награда!
10. Имам настрани страсти, а неможам да ги пробам, немам истомисленик- ако ти е цел врвно заедничко уживање да се најдеме!
11. Млада згодна забарка сака да се дружи со машки кои сакаат секс во стоматолошка ординација- ако си за пиши ми!
12. Згодна 24 год со изразени облини сака да запознае особи до 40г,за забава!
13. Имам 21год, немам пробано до сега ништо поврзано со секс, сакам да пробам за прв пат, ако си нежен внимателен можеш да ме побараш те чекам, Ева!
14. Сакам секс на различни места имам бујна фантазија сакаш да испробаме секаде и се?
15. Мислам на секс и сакам 24 часа на ден, ако си истомисленик дојди да се натпреваруваме!
http://puls24.mk/magazin/ljubov-i-seks/-uste-edna-doza-na-makedonski-seks-oglasi

Kajgana Shop

На врв Bottom