R
RAYTHEON23
Гостин
apsolutno MI-24 e optimum na nekoj nacin moze da nosi medicinski timovi,specijalci i pokraj upotrebata na strela i stinger ne uspejaa da ni soborat nitu eden a inaku za Apache e poveke elektronski T.E analizira i skenira pa pravi 3D model na zonata na dejstvo pa posle ke najde nacin da se izvlece,a inaku apache ima duri 4 superkompjuteri.....no kako sto kaza heidrich....поздрави го Американецот и кажи му да ги праша дечките од МПРИ кои ја спремаа одбраната на Арачиново.Они ке му објаснат малку подетално дали и колку се способни а исто прашај го колку се способни и нивните мултимилионски апачи во Авганистан каде плаќаат рекет за да ги хранат истурените бази на северот.И нека ти посочи еден пример каде апачи или која било друга нивна машина се осмелила да врши налети и прелети преку непријателска територија за која се знае дека е обезбедувана со Стингери ПАМ Стрела ...за доказ доволни ти се јутјуб со видеата над ваксинце и арачиново.Ми24 векје 30 години успешно си ја врши задачата.Русите сами го држеа авганистан а овие цело НАТО па едвај Кабул го држат.Акот и пререче пак нешто за ова прашај го што ке се случи ако Русија почне на талибанците да им дава оружје како они на времето што им даваа Стингери на муџахедините?
Инаку точни податоци кои ги побара нема да дознаеш од многу причини.А со еден збор 24ките имаа непроценлив придонес во 2001.
a deka psiholoski vlijaea vrz ONA e FAKT deka unistuvaa prioritetni meti(pr mitraleski gnezda)e FAKT i stvarno se dokazaa...samo steta za aracinovo..so popustivme..
i ke dodadam kako informacija deka rusite koristele specijalna taktika zaedno so sukhoi25(koj go imame)i mi-24..ako nasite ja koristea nisto nemase da ostane od teroristi:smir:
eve malce akcija
ova e vo tajikistan
eve uste edno video:helou::helou: