Не.Гледам дека повеќето го осудувате убиството на американскиот амбасадор.
Но, да беше убиен Либиски амбасадор во САД сигурно ќе викавте „Си го барал и си го добил“.
Идеме на ТИТУЛА!Мислам дека читав : американците тргнаа кон либија со воени бродови КОЈ РЕЧЕ ДЕКА МОЌТА НА САД ОСЛАБНУВА НЕКА ГИ ПОВЛЕЧЕ ЗБОРОВИТЕ!!!!!!!!!!!!!
Колку Либијски фамилии има уништено тој амбасадор со неговите одлуки и одлуките на администрацијата на Америка еее... ама нели тие во “граѓанските војни“ се нарекуваат колатерална штета за која обично и не се жали и брзо се заборава.Добро мајку му, како може да сте толку полни со омраза и да оправдувате убиство на човек кој има деца, фамилија, луѓе кои го сакаат?
Види, јас бев прва што го осуди тоа што се случи во Либија заедно со убиството на Гадафи. Тоа беше една од најодвратните работи јас што ги имам видено во животот. Ти стварно мислиш дека тој амбасадор нешто решавал? Да решавал нешто немаше да биде во Либија, туку ќе седеше удобно во некоја фотеља во Вашингтон.Колку Либијски фамилии има уништено тој амбасадор со неговите одлуки и одлуките на администрацијата на Америка еее... ама нели тие во “граѓанските војни“ се нарекуваат колатерална штета за која обично и не се жали и брзо се заборава.
Представени се, ти ги покажав сликите. Еве уште една од четрнаести век.Нема разлика меѓу пророците , но разлика имаме во тоа што во Исламот нигде пророците од Мухамед а.с , Иса итд не се преставени нивните слики , а во христијанството нели имаме фрески , икони на кои тие се насликани..
ОК, али еден поединец или група направила нешто навредливо а толпата убива луѓе кои немаат врска со тоа.А за слобода на говор се ми е јасно , ама ти неможеш на земја со шеријат да им наметнуваш такви работи. Суштината е дека во муслиманските земји , било какво омаловажување на Исламот како религија се смета за грев и се казнува.
Небитно важно бил дел од таа мрежа, арно му било кога вадел пари на туѓ грб и замижувал пред теророт на Америка и НАТО е сега ете што се случило. И мене ми е жал до некаде зошто е пиун од најниска класа ама неморало на ваков начин да заработува пари - секогаш има и други опцииВиди, јас бев прва што го осуди тоа што се случи во Либија заедно со убиството на Гадафи. Тоа беше една од најодвратните работи јас што ги имам видено во животот. Ти стварно мислиш дека тој амбасадор нешто решавал? Да решавал нешто немаше да биде во Либија, туку ќе седеше удобно во некоја фотеља во Вашингтон.
Луѓево од што се водат по паролата око за око, на крај ќе останат слепи.