Убиен американскиот амбасадор во Либија

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.664
Поени од реакции
11.816
Супер. Затоа сега Србите си се со МУДА во рацете, а со Косово на Албанците... (y)
Србите со Муда во рацете, а Косово на Албанците.
Ние со лајна во устата (од лижење амерички газови) и Македонија на Албанците
Офтопик ама морав да реплицирам
--- надополнето: 12 септември 2012 во 23:17 ---
Инаку за овој случај..........
Мило ми е што им се случува ова на САД за да сфатат кого поддржуваат, но криво ми е и жал ми е за човекот. Ни крив ни должен го изеде. А не се ни арапиве за фрлање. Што ќе беше оваа заостанатост бе, овие се еден по еден да ги бесиш без жал. Снимиле филм америве и ајде ќе колиме сега и ќе убиваме. Ако е така тогаш јас сум верник и за тоа што го снимија Кодот на да Винчи или како беше, треба да одам да го убијам режисерот па и авторот на книгата (нели прво книга имаше)

V

Vollstandig

Гостин
Премногу сериозно се сфајќаат некои работи. Едноставно е, ако во Индија, краватга е свето животно и е забрането да се убие, сигурно не би иделе индијците до крајности, и да убиваат некој од прибилци, кој заклал крава/теле/вол за ручек. Некои работи на едно место се свети а на друго место се секојдневна работа.

За христијаните, од земји-христијански има доста филмови пародии, навредувачки итн па ретко се прави протест. Резултат е тоа што христијанството нема голем авторитет врз животот на граѓаните како во старо време, а 70 % христијани се христијани по традиција, додека останатите живеат веруваат во христијанството.

Далје, ја ипак мислам оти е ова исценирана и намерна постапка да се започне на некој начин војна. Кај што појде американчето, трева не никнува.:гомце:

Член од
11 септември 2012
Мислења
69
Поени од реакции
38
Бидејќи секаде мешаат прсти не ме чуди нешто слично да се случи и на друго место.
Ккко и да е немаме голем зијан

Член од
20 мај 2010
Мислења
78
Поени од реакции
78
И да ми пресадат мозок од исламски радикалист нема да можам да ги разберам и подржам. Убиваат невини луѓе само заради тоа што се Американци? Индивидуализам, слобода на говор, правен систем, не знам што не ви е јасно. Ако некој индивидуалец ме навреди со слободата на говор ќе се обратам до најблискиот суд.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Сеа ние сите че се собереме,че го запалиме Либјанското знаме и че им го отепаме Либјанскиот амбазадор.
Само да најме каде е Либискана амбазада у Скопје.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Инаку за овој случај..........
Мило ми е што им се случува ова на САД за да сфатат кого поддржуваат..................
Тие уште од првата секунда точно знаат кого подржуваат... само така им чини.. во моментот

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Премногу се расеани низ светот, замразени со многу нации....имаат среќа што ретко им убиваат вака на ови Американциве, за другата страна, овие уназадените по животр се кладам дека за 70 години тој исто ке мисли вака....и воопшто сите вакви, и плус си знајме ние, имаме и овде такви...ум не можеш ни да му дадеш а да му земеш нема што празно е ....

S

Sagan

Гостин
Самите си креираа чудовиште.
Сега нека се спремат да бидат папани од него.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како бе уште верувате во вакви работи?
Муслиманиве се премногу лесни за манипулација и дефинитивно не се арни, ама штом прочитав дека пази амбасадорот на САД во Либија е убиен знаете што прво ми падна на памет: Овие којзнае што интерес имаат, што си го убиваат својот амбасадор.

Ова не е ниту спонтано, нити израз на револт. Се ви е плански дечки, видеово е старо два месеци. Што мислите зошто во меѓувреме не предизвикало ама баш никаква реакција, туку тек пред некој ден. Американциве изгледа немаат веќе свежи идеи, ама барем знаат дека овие се толку затуцани што веднаш можеш да ги подбуцнеш. Си го убија сопствениот амбасадор и нормално еве ги денес со воени бродови кон Либија. Секогаш тргнувајте од интересот и полесно ќе дојдете до одговор.

B

Bonux

Гостин
Америте немаат проблем да жртвуваат свои луѓе за одредена цел (читај-да направат :гомце: пошто само за тоа и ги бива)така да ништо не ме чуди и во овој случај со амбасадорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom