Charon
Нинџа
- Член од
- 31 октомври 2010
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 1.104
Оди некој на Gazi Baba XC Challenge 2014?
Најверојатно јас ќе одам !Оди некој на Gazi Baba XC Challenge 2014?
Лани како се погоди, одлично беше.Само уште времето да ни се погоди, ако биде пекол жешко ќе биде зафркнато
Лани убаво беше ама годинава ако се погоди жешко ќе го трчам и јас за 3 саати иако уште од сега почнав со спремањеЛани како се погоди, одлично беше.
Ако биде топло, ќе ми требаат 3 часа
11-ти мај ..Има конкретен датум за маратонот кога ќе се одржува?
Чим трчаш редовно обавезно купи си магнезиум директ од аптека ќе ти ги намали болките/грчевите во мускулите, околу 200 денари 20 кесички имаш внатре.Вака дечки, ептен се изнервирав. Пред некој ден ја почнав третата недела од ОВАА програма за 21км. До сега се беше океј, и ги истерував трчањата до крај. Значи, јас сум малце подобар од „почетник“. До денес беше се океј. Денеска после 100 истрчани метри нозеве почнаа да ме корнат од болка. Значи, можам да осетам дека кондиција колку-толку сум покачил дека не се уморувам толку брзо како порано, али сега па нозеве ме кинат. Едвај истрчав со мали паузи денес. А се нервирам дека има малце повише од 2 месеца до маратонов.. Не знам што да правам, совет?
http://completerunning.com/archives/2006/09/12/100-beginner-running-tips/Вака дечки, ептен се изнервирав. Пред некој ден ја почнав третата недела од ОВАА програма за 21км. До сега се беше океј, и ги истерував трчањата до крај. Значи, јас сум малце подобар од „почетник“. До денес беше се океј. Денеска после 100 истрчани метри нозеве почнаа да ме корнат од болка. Значи, можам да осетам дека кондиција колку-толку сум покачил дека не се уморувам толку брзо како порано, али сега па нозеве ме кинат. Едвај истрчав со мали паузи денес. А се нервирам дека има малце повише од 2 месеца до маратонов.. Не знам што да правам, совет?
Точно, фала ти