Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.798
Поени од реакции
2.366
2-рото затоа што содржи палеонтоза мислам дека се викаше што го стабилира шеќерот,а фруктозата не е ефикасно гориво.
Да ама го нема во продажба.. Чув од дистрибутери мои пријатели блиски велат дека веќе најверојатно не се произведува и дека само на залиха оние кои имале го имаат а тоа се бензинските пупми..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.207
Поени од реакции
34.446
Да ама го нема во продажба.. Чув од дистрибутери мои пријатели блиски велат дека веќе најверојатно не се произведува и дека само на залиха оние кои имале го имаат а тоа се бензинските пупми..
Го има во Рамсторе... Јас од таму земав едно шишенце :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.798
Поени од реакции
2.366
Преку денот пиев на Виндија Исо Спорт, а пред тренинг Јамница Про Спорт и сеа после тренинг вода а и негде успат вода се напив малце и 15км за 1час и 30минути. Финален тренинг е ова и одмарам до недела! :) Кажете каде да се сретнеме во Сабота да се видиме екипата на кафе да отидеме. Стартниот пакет во сабота можеме да го подигнеме на Плоштадот од 10 до 17 така ?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.207
Поени од реакции
34.446
Преку денот пиев на Виндија Исо Спорт, а пред тренинг Јамница Про Спорт и сеа после тренинг вода а и негде успат вода се напив малце и 15км за 1час и 30минути. Финален тренинг е ова и одмарам до недела! :) Кажете каде да се сретнеме во Сабота да се видиме екипата на кафе да отидеме. Стартниот пакет во сабота можеме да го подигнеме на Плоштадот од 10 до 17 така ?
Се чекаме пред Прометеј пред почеток! Па таму ќе се договориме за после трка што ќе правиме :)
За стартните пакети, види на сајтот најдобро. Инаку, јас не трчав денес. Ме степа некој пролив, се надевам ќе го изрегулирам до утре/задутре со цел да не изгубам течности баш пред трка... ММЕ! :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.798
Поени од реакции
2.366
Се чекаме пред Прометеј пред почеток! Па таму ќе се договориме за после трка што ќе правиме :)
За стартните пакети, види на сајтот најдобро. Инаку, јас не трчав денес. Ме степа некој пролив, се надевам ќе го изрегулирам до утре/задутре со цел да не изгубам течности баш пред трка... ММЕ! :)
Се надевам дека ќе се средиш и ќе биде се ок! Јас одмарам до недела освен пешањече низ Скопје бидејќи морам да дојдам во Сабота! :) Ако сте слободни во сабота после 11-12 часот да пиеме кафе и така ! :) Заедно до рекорди ! :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.207
Поени од реакции
34.446
Се надевам дека ќе се средиш и ќе биде се ок! Јас одмарам до недела освен пешањече низ Скопје бидејќи морам да дојдам во Сабота! :) Ако сте слободни во сабота после 11-12 часот да пиеме кафе и така ! :) Заедно до рекорди ! :D
Обавезно, пиши само во другата тема (за Кајгана тимот) :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Дечки ако случајно ви треба футрола за мобилен за на рака (за трчање) има во Џамбо доле, влегуваш идеш неколку метра и од десно ќе ги видите. 150 денари се, за цената се одлични прееска си земав една, да имав пари две ќе си купев. По мобилариве испод 600 нема, ок подобри и поквалитетни се тие али ова за парите е коска.
Овие вработениве загубени се у просторот. Немале такви, не продавале уопште .o_O

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ја другарка ми ја пратив, дека успат и беше. Ah well, ќе треба пак да губам време натака утре или други ден....

Инаку доста послаба форма од лани имам, ама се надевам нема да кутнам многу подолу со резултати. Земав денес стартен пакет, да видиме шо ќе ми носи бројот 515 :))

Ах, да, и заборавив да се пофалам. После празници и добар одмор од 7-8 дена пијанчење, ждерење месо и сто парчиња торта, се вратив на стаза пред два дена, не се загреав добро, и истегав некој мускул на нога и ете два дена опоравувам. Ќе удрам (најверојатно) уше 5 километри утре чисто да увидам дека нема да се деси да "клинкам" до целта....

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.904
Поени од реакции
11.245
Овие вработениве загубени се у просторот. Немале такви, не продавале уопште .o_O
Не знаат ни самите што продаваат изгледа, кога ќе влезеш доле во Џамбо иди само десно скроз по краевите, ќе ги видиш. 149 денари пишува. Утре ќе одам накај 13-14 да го земам пакетот за трчање, па ако неможеш да се снајдеш ќе идеме заедно до Џамбо, ќе ги најдеме и ќе и речеш на таа Е ВАКВИ БАРАВ :D Иначе прееска првпат ја пробав на стаза супер е за цената врши работа, не се мрда стабилна е и можеш преку неа да го раководиш дисплејот, зашто со прозирна гумена маска е однапред.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Времето оваа години си го подобрив за 19 мин. на мое огромно чудење, веројатно заради попријатното време за трчање. Уште не можам да се опраам од грчеви и жуљеви, ама се заборава тоа....

Две работи од организационен карактер не беа во ред: пакетите беа осиромашени (и тие пред и тие по трка што се добиваат) и недостатокот на овошје (суво грозје, лимон) на станиците за освежување т.е ги имаше на една или две станици. Очигледно е дека имаше многу помалку волонтери од лани, а причината не знам што е, лани некои од нив се жалеа (ама ај ете, не е толку страшно).
Тоа што најбезвезе е од се', а за што не е крив организаторот е малата излезност на луѓе по улиците, а и тие што се излезени се во кола налегнати на свирките (демек - ај побрзајте будали едни)....што ми е зборот - култура за ваков настан имаат многу малку луѓе во градов очигледно.

За поздрав е што Катарина трчаше, ама што фајде кога таа тоа самоиницијативно го праи - во смисол - треба организаторот да мотивира што повеќе јавни фаци да учествуваат и да го анимираат народов...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.904
Поени од реакции
11.245
Во Distance Running ставиле мал извештај за Скопскиот Маратон, Катаринчето главно и тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom