Трето полувреме

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нормално сега дека ќе се вадат Бугарите „ама не беше така’“, „ама не беше вака“, ама кој ги врти. Мене сеуште не ми е јасно како успеа Катерина да земе главна женска улога кога врска нема со глума !?
Како бе ја позна дека нема врска, да не ја имаш пробано :)
Доста е да ја гледам само, би преќутил ако нема врска од глума. Темата ми е ногу оскар-алајк и мирисам номинација за странски филм.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Како бе ја позна дека нема врска, да не ја имаш пробано :)
Доста е да ја гледам само, би преќутил ако нема врска од глума. Темата ми е ногу оскар-алајк и мирисам номинација за странски филм.
Врска нема со глума од аспект нема школија брачко. Има школувани актерки кои може да те извадат од пети со глумата. Ако одиш по театар ќе видиш.

пс. немој сеа муабет и Бред Пит и Џони Деп и Перо Месаро се без школо, а се врвни актери. Тие посетувале часови за глума и што уште не.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Катарина не е ни прва ни последна манекенка што пробала да глуми. Можда поарно ќе било Јелена Јованова да ја ангажирале, ама тоа е.
Патем, Камка Тоциновски испаднала од екипа. Ме мрзи да барам кај прочитав, ама два дена и биле малку да се договори за условите, додека па на продуцентите им биле многу.

Член од
25 август 2011
Мислења
114
Поени од реакции
16
Со секој од странство што сум правел муабет(меѓу нив спаѓаат и Бугари со разум) кога ќе му кажам дека сум Македонец ќе ме пофали како имаме богата историја и ме почитува кој сум и не ми тролува дека сум нешто што не сум.Or do I need to draw that for ya,tatar boy?
Додека не се запознае со мал дел од фактите околу државата. Потоа ќе молчи од воспитување

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Сашко Коцев во главна улога на филм кој не е комедија....
Ова е исто како кога Џим Кери реши да игра во сериозен филм (The Number 23) и бидна катастрофа.
Но претходниот сериозен филм The Truman Show беше полн погодок. Да не бидеме скептици... :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Све си мислам дека заради хонорарот Сергеј ја напушти екипава, да не откривам некои детали што ги наслушнав одма утредента после бркањето на Сергеј. Инаку глумциве се добро спремни, колку-толку знаа фудбал да играа (освен 2-3 ептен тромави :D)... По 3 саати тренирале :ROFLMAO:. Треска глупости овој. А и што к*р ќе му е физиотерапевт не ми е јасно. Изгледа не бил научен овој на спорт, само знаел да си го лади дома, и да лега на парите што му доаѓале од актерството. Тоа изгледа е причината, а и така што ќе ни е српски актер во Македонски филм.
Сите познати македонски актери на едно место, да се надеваме дека ќе излезе нешто добро, а и мислам дека Сашко одлично ќе се снајде у новата улога, да, будала е малку :D, ама знае сериозен да биде. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За статисти до сега се јавиле само на 1 што знам - DonJas.

Други?

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Бев на кастинг со уште двајца другари, но не се јавиле на никој сеуште.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Слушнав од колешка, дека денес им се јавувале на машките да доаѓаат за проба на костуми. Ете не ни се јавија...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Слушнав од колешка, дека денес им се јавувале на машките да доаѓаат за проба на костуми. Ете не ни се јавија...
Ти ја знаат мерката, затоа не ти се јавиле. ;)
Е добро де, се јавиле, не се јавиле, големи папаци. Важно се обидовме. :)

Член од
8 мај 2005
Мислења
542
Поени од реакции
76
ФК Вардар е формиран во 1947 година по фузијата на ФК Македонија и ФК Победа. ...
браво, браво. Значи доаг'ат бугарите 1941 година, прават футб. клуб Македониjа во дотогашниот град известен по светот под српското "Скопље", а вие, баш-македонците, му го мените името со "географски-неутралната одредница" Вардар... Машала, машала, каков умен и каков актуален, со оглед на сегашните состоjби, потег, нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom