Тренерки

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
обожавам тренерки, какви се тренерките на сликите што се постирани на темава ау :vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немам слики но обожавам да носам тренерки, се чувствувам доста комотно. најмногу ми се допаѓаат моделите ПУМА:)

Z

ZeroStyle

Гостин
И јас си носам тренерки низ дома,наудобни се.
На адидас најчесто...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Не би можела да живеам без нив, дефинитивно најудобна облека :) Често знам и да си испаднам на тренерки :pipi:

U

UnholY

Гостин
Не би можела да живеам без нив, дефинитивно најудобна облека :) Често знам и да си испаднам на тренерки :pipi:
Исто...:smir:
Не можам да се замислам без нив,за по дома ми се униформа,а и почесто испаѓам со нив....

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас никогаш не носам тренерки .................кај и да ме видите сум у фармерки................незнам зошто така ама така ич не обожавам да носам тренерки......................................а во пижами и мене ми е најудобно:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Многу често носам тренерки имам едни Најк и Ранерс.Најккомотно се чувствувам 90посто од времето сум во тренерки

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па и не носам нешто друго освен тренерки lately....

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Дали носите тренерки?
Мене најудобно ми е во тренерки и пижами:icon_lol:
Ајде да видиме некој ваш избор за тренерки....
Исто...
Дома сум секогаш или во пижами или во тренерки, дури во последно време повеќе во тренерки, подобро е, ако ти дојде некој, ако треба да идеш до продавница да не се пресоблекуваш...супер е. :)

Избор, ќе закачам подоцна некои, ми се допаѓаат тренерки какви што сега носам, ако најдам слични ќе закачам. :salut:

Еве, вака нешто. :)

Само ова го најдов набрзина. :icon_lol:

E

`EsCaPe`

Гостин
Ама мразам тренерки ..Уф , никогаш не носам , АМА буквално никогаш .. Физичко ,не одам на час , а низ дома сум секогаш со пижами ..Едноставно ич не се осеќам убаво во тренерки ..

:toe:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Како помал носев само тренерки и ништо друго!Секогаш и секаде бев во тренерки.Па потоа некако престанав да носам и никако не облакав тренерки,дури ни за дома.Сега имам 2 пара нови и ги носам често,понекогаш знам и на факултет и на кафе да појдам во тренерки.Како што се чуствувам убаво,така се облекувам.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
многу сакам да носам тренерки обожавам скоро секогаш сум во тренерки

Kajgana Shop

На врв Bottom